áthoztam ide:
P.U.Y.O.L. írta:
A valóság show-s baromkodás szerintem is egy vicc, de a zenéjéből ez nem von le semmit. (ahogy írtad is)
Kicsit más tészta, de muszáj vagyok előhuzakodni vele, mert jó példa.
Tom Cruise: a szcientológia miatt elég sok embernek unszimpatikus lett, (meg más magánéleti hülyeségei miatt is) de a színészi játéka azóta is kifogástalan és kevés filmjére tudnám azt mondani, hogy nem tetszett. Viszont nem egy emberrel beszéltem, aki már meg sem nézi a filmjeit, mert annyira megutálta.
Na az ilyesmire szoktam azt mondani, hogy engem hidegen hagy, hogy ki mit művel a magánéletében, ha egyszer tetszik az amit csinál. Én úgyse ismerem személyesen...

Sajnos nehéz néha az embernek ketté választani a dolgokat!
Sok ilyen híresség van, akik a maguk "szakmájában" irdatlan tehetségesek, de a magánéletben ők is hibáznak!
Azt én is hülyeségnek tartom, hogy valaki nem nézi meg a filmjét, én is meghallgatom 50 centet, de szövegileg nem túl nagyra tartom, s tudom tudom ne keressek egy zenében nagy mélységeket, de ez nekem fontos!
Szóval Tom Cruisenál is el kell ismerni jó színész, az hogy hülye ez van!Annyi, hogy nálam 50 elérte, hogy a valóságshow-val lejjebb csúszott a "listámon"!