Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont erre koncentráltam én is. Jó passzokat produkált, ahhoz képest hogy most játszott igazán normálisan a csapatban.Andris írta:Affelay meg elég jól mozog, amennyire 10 percből megállapíthatjuk.
én mondtamInitom írta:fájó igazságAndris írta:Semmi okunk azt hinni, hogy Villának menni fog a játék.
de bízzunk benne hogy egy labda bepattan róla,vagy bevág egy gólhelyzetet.
Miután a La Gazetta Dello Sport a 3-as szúkítés előtt pár nappal megírta, hogy a szűkítésnél három barcás: Messi, Xavi és Ini marad és Iniesta nyer biztosra veszem Andrés győzelmét.lluisllach89 írta:Nah mind1, előre a 3 pontért, Xavinak az Aranylabdát, jó szurkolást!
Szerintem felesleges lenne bedobni Xavit és Danit, ha csak nem ég a ház. Rájuk is rájuk fér a pihenés. Affelay pedig tényleg bejöhetne, Thiagoval egyetemben.S.Agüero írta:Tehát a szünetben 2-0-ás vezetésnél bejön csereként Ibi, Xavi és Alves.![]()
![]()
Én meg két lol-s szmájlit mert előtted 12 perccel mondtam poénból, nyertemkanty írta:DE ha Xavié lesz akkor erre fogom fogni.lluisllach89 írta:Ez jó![]()
De Xavi gondolom a helyszínen nézi meg a meccset, és akkor a bíró 11-t ítél vkinek hogy a pórnép odanézzen szólnak neki h "hé srác" kezébe nyomják az aranybogyót és lefényképezik nyaktól lefelé, öltönyben?![]()
, mármint, h azért nem kezdett, mert Aranylabdás lett.
Tehát a szünetben 2-0-ás vezetésnél bejön csereként Ibi, Xavi és Alves.Alberto10 írta:Kispad: J. Pinto, I. Afellay, Thiago, Xavi, Dani Alves, Bojan, S. Busquets.
Tehát a három kimaradt játékos: Milito, Maxwell és Jeffrén és mindenki nagy örömére ott van a padon Thiago.
DE ha Xavié lesz akkor erre fogom fogni.lluisllach89 írta:Ez jó![]()
De Xavi gondolom a helyszínen nézi meg a meccset, és akkor a bíró 11-t ítél vkinek hogy a pórnép odanézzen szólnak neki h "hé srác" kezébe nyomják az aranybogyót és lefényképezik nyaktól lefelé, öltönyben?
Ellvileg nem.Ilúvatar írta:Elvileg senki nem tudja még hogy kié lesz az aranylabda. még Pep se, sőt maga a játékos se.kanty írta: Xavi pihen? Számomra ez azt jelenti, h minden bizonnyal övé az Aranylabda.
Ja ezt énse értemgergo9 írta:Miért is?kanty írta: Xavi pihen? Számomra ez azt jelenti, h minden bizonnyal övé az Aranylabda.