A gyorspasszok nekem is mennek, azok akkor nagyon jók, ha jól helyezkednek a játékosaim.Kalap1988 írta:Nekem világklasszison, ha megy a játék (tehát mondjuk már két-három nap óta mindennap játszom 1-2 meccset), akkor a világklasszis nem akadály. Legendáson tudtam első próbálkozásra 2-1-re nyerni a barcával valami kis csapat ellen,de az nem volt díszmenetKimaradt csomó helyzetük, a labda is többet volt náluk és az utolsó percben lőttem Messivel harmincról egy bombát
Mindenesetre a világklasszis megoldható, csak gyakorolni kell. Ha finom és kis cseleket akarsz megcsinálni ( itt nem a trükkökről van szó,mert az bill-en nem tudok,hanem arról, hogy elvidd mellette), akkor sprint nélkül tedd lassabban, úgy lehet azért szlalomozni, ha nem is fifa10 szerűen ( mondjuk az nem volt élethű). A sebességet akkor kell nyomni, amikor már terület van előtted. És vigyázni kell, mert a védők jól helyezkednek, könnyen beléjük futhatsz. Egyébként az egyérintőzést javaslom még, ha jól helyekre passzolsz az működik. Legtöbb gólt úgy tudom szerezni, ha a 16-osnál is "barca-zom" és körömpasszokat adok. Már néha irreális, hogy mennyit lehet így passzolni. A szereléseknél valóban nem élethű, hogy te nem csinálhatod, amit ők, de ez a játék legalább nehéz. A 10-ben unalmas volt legendáson is 6-0, meg 7-0-ra nyerni a nagy csapatok ellen is.
A Liverpoollal játszom menedzser módban és kicsit tényleg Barçás néha a játék, pedig még a felállás is más, mint az FCB-nek (4-4-2). Profi szinten játszom, a védők kemények és biza én is letöröltem párszor a játékot idegességemben, mert nekem se tetszett, hogy a gépnek mindent enged a bíró, nekem nem.
Amúgy már profi szinten is meg lehet izzadni a nagycsapatok ellen, a Chelsea ellen alig ment a játék, Anelka szinte elnyomhatatlan.

Amúgy egy jótanács mindenkinek: iluminált állapotban ne fifázzatok, mert attól is kikaphattok, akitől máskor nem.