Tulajdonképpen nem tudom, melyik topikba illik is ez valójában, de úgy gondoltam, megosztom veletek, és ide írom be.
A sulinkban szokás, hogy amikor Szent István-emléknap van, minden 11.-es tanuló készít egy kisebb (kb. 15 perces) előadást, és a legjobbak elő is adhatják. Nos, idén mi töltjük be a harmadikosok szerepét. A tanárok adnak meg témákat, főként szakterületüknek megfelelőt, de lehet sajátot is választani. Én mikor elsőben megtudtam, hogy hogyan is működik ez, már el is kezdtem fontolgatni az előadásomat. Igen, kitaláltátok, a Barca történelméről szeretnék majd projektet összerakni

A matektanárom nagy fociimádó, ő is adott meg eléggé jó választható témákat: labdarúgó vb-k története, az olasz bajnokság egyeduralma a 1990-es években (az olasz foci a kedvence), de azt mondta, írhatom azt is, amit szeretnék (ugyanis valamelyik tanárnak ellenőrizni kell). Gondolkoztam a vb-s dolgon is, de úgy döntöttem, maradok az eredeti elgondolásnál, és a klubot mutatom majd be. Majd szorítsatok

Elmesélem milyen volt, ha túl vagyok rajta. (Április környékén lesz, de a jelentkezéseket még ebben a hónapban le kell adni).