Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Érdekes hasonlat!Fernando írta: Gattuso nekem már olyan mint a Gyűrűk Urából Gimli.

Szerintem még nem jött el az idő, h haza térjen. Még pénzt szeretne keresni, ha lehetséges minél kevesebb focival. Ezért lenne tökéletes neki egy arab klub, Victor Becali biztos talál neki valamit amivel jól jár.messideco írta:Nagy csapat nem fogja megvenni már, ez biztos.
Az sem kizárt, hogy visszatér Romániába.
Amikor a Juventusban játszott nagyon szerettem, Canna után mehetne az Arabokhoz, ott annyit drogozhatna amennyit akar, és a manókon és sárkányokon kívül Cannavaro személyében is látna ismerős arcokat.kanty írta:Kirúgta a Fiorentina Mutut. link
Kiváncsi vagyok, h most merre. Már 31 éves, balhék is voltak szép számmal, tehát nem a legbiztosabb üzlet egyetlen csapat számára sem. A legvalószinűbb az, h elmegy egy olasz középcsapatba vagy ha ez nem sikerül akkor irány valamelyik arab ország.

Ingyen jön, tehát kockázat nincs a dologban, a Juventus csak nyerhet az egészen. Bár én sem gondolom, h megváltja majd a világot. A Bl helyezés meglehet a Juvénak és valószinűleg meg is lesz, de idén ez a maximum.L.Messi 10 írta:Luca Toni GenoaJuventus Ingyen és hivatalosan! Most felértékelődik a 2006os Olasz Luca Tonis válogatott mezem
Na ez az.messideco írta:Scudetto amúgy sem lett volna. Legyen meg a Bl-helyezés, igazoljon a vezetés jól, és máris elégedett leszek

Ő már rég nem való ilyen csapatokba mint a Juve. Így hogy ingyen érkezett nincs sok veszíteni valójuk, de szerintem túl nagy reményeket ne fűzzenek hozzá a Juve szurkolok. Persze lehet hogy rámcáfol, de nem hinném. A Juvénak egy világklasszis csatár nagyon hiányzik. Del Piero már nem fiatal, Amaurit hagyjuk, Quagliarella sérült.L.Messi 10 írta:Luca Toni GenoaJuventus Ingyen és hivatalosan!

Ouch...Nah most van a Juve még nagyobb bajban. Eddig legalább 1 gólerős támadójuk volt. Most majd támaszkodhatnak Amaurira.L.Messi 10 írta:Quagliarella 4-6 hónapra kidőlt, elszakadt a szalag a térdében. Ciao Scudetto!![]()
![]()
![]()
![]()
Én ezt már szezon elején is mondtam. Ha akkor hallgatsz rám, akkor eddig nem kellett volna izgulnodL.Messi 10 írta:Ciao Scudetto!![]()
![]()
![]()
![]()