Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
abba már kell lennie hűtésmoddnak is+vga kábelnek.Messithebest írta:Absz nem drága egy box már. Egy régi Arcade box,flashel együtt kb 50 ezer ft.MessiFan írta:Xbox-ra nekem nincs pénzem meg időm se meg most már idegem se.
Szóval mindig minden körülmények között mindent megnyertél ugyi
Absz nem drága egy box már. Egy régi Arcade box,flashel együtt kb 50 ezer ft.MessiFan írta:Xbox-ra nekem nincs pénzem meg időm se meg most már idegem se.
Szóval mindig minden körülmények között mindent megnyertél ugyi
Na én ezért esküszöm a BOXraMessiFan írta:Ennyi volt. Meguntam. Letöröltem az egészet.
Az első barátságos után lefagyott, ujrajátszottam. Második barátságos után megint lefagyott.
Én ezt a szennyet fel nem rakom még1x. Inkább pesezek ami hibátlanul fut és sokkal reálisabb.
Én Juhász és Lukaku miatt nyomtam az Anderlechtel, személy szerint élveztem, és jó volt megismerni picit a Belga csapatokat.Messidona10 írta: Meg az előbb írtam Lukakut, akkor Anderlecht ugyeIgazság szerint nem próbáltam még, de miatta megéri
Barca BMessiFan írta:Olasz bajnokság nagyon gyenge. Ott mindenkit vernék mind1 milyen csapattal..
Atletico Madridot szívesen kipróbálnám Agüeroval meg Forlánnal de valahogy mégsincs kedvem hozzá.
Bilbao-nak van elég pénze legalább egy 20 millió eurós játékosra? Mert akkor kezdenék velük egyet.
Evertonnal nem akarok menni mert ha Angol bajnokságba mennék akkor csak is Tottenham mert 1x már voltam velük és nagyon jók csak ugyebár az is törlődött...
Ha spanyolt akarsz, akkor mindenképpen Bilbao szerintem. Llorente, Javi Martinez, Muniain, Iraizoz... Meggyőző nevek, jó spílerek!MessiFan írta:Ja azt utálom mikor letolnak a pályáról pedig ziccer lehetne. Gyűűlölöm.
Én véletlen letöröltem minden mentésemet szal kezdhetek egy újat valamilyen csapattal.
Melyik csapatot ajánlanátok európában? Ne legyen nagy csapat de egészen gyenge sem.
Szerintetek az Osasunával megéri kezdeni 1 szezont?
dortmund!!!MessiFan írta:Ja azt utálom mikor letolnak a pályáról pedig ziccer lehetne. Gyűűlölöm.
Én véletlen letöröltem minden mentésemet szal kezdhetek egy újat valamilyen csapattal.
Melyik csapatot ajánlanátok európában? Ne legyen nagy csapat de egészen gyenge sem.
Szerintetek az Osasunával megéri kezdeni 1 szezont?