A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Sztem azért rózsásabb a helyzet, mint ahogy Te látod. Sztem mi nagyjából ugyanúgy játszottunk, ahogy szoktunk (nem volt ez olyan vészesHunter91 írta:...
Xavi meccsek óta nem indít hanem hátrapasszol, oldalra tologatja, tökörészik...nem ehhez szoktunk tőle. Márpedig az ő jó időben jó helyre tett labdái nagyon kellenek...Hunter91 írta:A tegnapi meccs nekem nem igazán tetszett. Elképzelés nélküli volt a támadójátékunk. Ezt nem csak a Bilbao okozta,hanem az is ,hogy a támadók igen enerváltak voltak. Valamint a középpálya sem próbálta megtalálni labdával a csatárokat. Sok volt az elszórt labda,pontatlanság.
Aminek viszont örülök,hogy a dobálózó néző helyretette Abidalt,melynek következtében továbbjutást érő gólt szerzett![]()
Messi is igen haloványan muzsikált(pl: megcsinálta a cselt és belevezeti az álló védőbe)na ne már...![]()
Xavi sem indította Villat amikor lehetett volna(pedig Villa számtalanszor megindult,de nem érkezett a labda) inkább hátrapasszolt...
Pedro sokszor volt teljesen szabadon(5-10méteres körben senki nem volt körülötte Alves oldalán) ide sem érkezett a labda Xaviéktól.
Villán látszott az akarás,de nem jöhet össze mindig minden.
A felforgatott védelem pedig...(Miért nem állhatott be Fontas, vagy Bartra?)
Sőt én örültem volna ha Thiago is pályára lép a támadó részleg frissítésére.
Ő legalább mert volna távolabbról is lőni.
Ez amolyan szokásos hullámvölgy. Remélem nem tart sokáig.
A Levante elleni meccshez képest ez már javulás volt amúgy.
Még jó hogy nem most találkozunk az Ágyúsokkal.
Deportivo-Almeria párharc győztesével játszuk az elődöntőt, ha sikerül a továbbjutás. Reméljük meg lesz, Betis ellen sose könnyű.Tocy írta:Szal akkor most Betis és ha továbbjutunk akkor utána?

socio66 írta:kik vannak még a mi águnkon?
nem találom sehol.

nyilván jobbak, ha idegenben 1-3-ra elverték őketSztilo írta:De jobb mint a Getafhe

Így van, s nem szabad lebecsülni őket (sem)!messideco írta:Akkor most jöhet a Betis?

Nem hiába hívják a nagycsapatok Llorentét, most megmutatta miért. Volt egy visszajátszás, amikor megszerezte a labdát Alvés mellett, lehetett látni milyen jó a testfelépítése. Jó csapat a Bilbao valóban, de a nemzetközi porond szerintem erős neki. A bajnokságban is hazai pályán királyok, de idegenben képesek elvérezni.Hayabusa írta:Ha nehézkesen is, de meg van a továbbjutás!
A Bilbao egy rendkívül erős és jól védekező csapat, szerintem nagyon is számolni kell velük a bajnokságban és a nemzetközi porondon is!

Szerintem nem kellene a Barca játékát kritizálni. Lőhettünk volna több gólt is, továbbá az ellenfél egy maxot nyújtó Bilbao volt. Tényleg odatették magukat a hazaiak, ehhez képest pedig jók voltunk. Leszünk még jobb formában, de a körülményekhez képest szerintem jók voltunk.barca0417 írta:Ezekkel egyetértek. Villa amilyen javulást mutatott meccsről meccsre a szünet előtt, ahhoz képest, most kezdheti előröl.csababarca írta:Ez nagyon kevés volt ma,az eredményen,és Abidal gólján kívül semmi pozitívum nem volt a meccsben.
Tompák vagyunk,alig volt ma helyzetünk(értsd: ziccer).
Messi ma közepest hozott,mezőnyben jó volt, de sokszor hosszú időre eltűnt.
Pedro egyre jobban tetszik, nagyon lendületes,ez kell oda szélre.
Villa szintén gyenge volt, és a végén amit kihagyott...ha az miatt kiesünk,kapna rendesen szerintem.
A lényeg a továbbjutás,de jó lenne felvenni az utazósebességet,mert amit eddig a 2 meccsen mutattunk,az felejthető.
Negatívum még nekem: Milito sorsa ezzel szerintem el is dőlt véglegesen. Most sem rakta be Pep, pedig Busquets-et nem kéne szerintem középhátvédnek erőltetni. Abidal jól tolja középen, de Milito nyugodtan játszhatott volna.
Aztán Afellay debütálása. Nekem ez is negatívum, már vártam hogy lássam játszani, erre első meccsén kap 2 percet, és labdába sem tudott érni. Nyugodtan be lehetett volna hozni már a 80. perc környékén Villa helyett. Az ilyen cserék egyszerűen fölöslegesek, méltatlanok stb..
De a lényeg a továbbjutás, aminek pont azért is örülök, mert a kupa meccseken van esély látni olyan játékosokat, mint Thiago, Pinto,Adriano,Afellay.