Fecooo írta:tudod, akármennyire is irritáló ez a stílus, még ezt is el lehetne intézni annyival, h igen, ilyen... DE!
amikor áldozatnak állítja be magát, h őt mindenki utálja, őt mindig megbüntetik, rá külön szabályok vonatkoznak, az megint más ám

ha egyszer büszke a nagy pofájára, akkor fogadja el ennek következményeit is... úgy adja elő az egészet, h azok az emberek a hibásak, akik nem tolerálják a viselkedését... remélem érted

Most ez úgy nem csak konkrétan neked szól, vagy lehet, hogy pont neked nem, csak ez volt az egyik utolsó hozzászólás Murinhoval kapcsolatban, szóval azért.
Tehát: ennek a fórumnak rohadtul nincs joga Murinho miatt hőzöngenie, mert, amikor Rijkaard távozása egyértelművé vált, itt akkora hepaj kerekedett abból, hogy márpedig ide Murinho kell, és Pep ide kevés meg minden. Szerintem a fórum 80-85%-a Murinhot akarta (de az biztos, hogy a többség), Pep személyétől függetlenül. Alig lehetett néhány emberrel egyáltalán értelmesen vitatkozni arról, hogy Pep vs. Murinho, mert a legtöbben egyértelműen kijelentették, hogy a piacon elérhető edzők közül Murinho a legjobb, sőt lehet, hogy a nem elérhetőeknél is jobb, és punktum, mindenki mással rosszabbul járunk. De akkor már egész európa tudta, hogy milyen fából is faragták az emberünket. Akkor nem volt baj? Ha most nálunk verné a gyalát akkor jó lenne? Így, hogy a madridnál van így már gáz?
Sajnos rengeteg ember nem látta, hogy a gránát-vörös kék morálba nem fér bele Mou, de nem is érdekelte, rengeteg ember itt csak addig lesz itt Barca drukker, amíg mindenhol minket dícsérnek.
Másrészről meg úgy vagyok vele, hogy Mou a Realt járatja le, mert biztos vagyok benne, hogy több semlegesnek antipatikus, amit csinál, mint ahánynak szimpatikus. És majd úgyis jön egy bíró, aki annyira karizmatikus lesz, hogy ellentmond majd Mou-nak, a többi meg majd követi. És akkor majd több kárt tesz a beszólásaival, mint hasznot.