Képességei alapján a legjobb, fantasztikus szezonja volt, aki így játszik az megérdemli.
Ha minden így megy tovább akkor szerintem minimum még kettő nyer.
Messi:
http://www.youtube.com/watch?v=Rztvx_BhqT4
Ezek a promo fotók az Argentin illetőségű fehérnemű gyártó Lody cégnek készültek, de még valamikor 2010 tavaszán. Van egy ennél régebbi sorozat is, tehát nem az utóbbi 3 hétben szerződtek le.Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
ezert nem jatszott a Levante ellen,a kis huncut....
![]()
http://soccer-portal.org/photo/1176-lio ... rwear.html
Amugy kivancsi vagyok hany hsz lesz itt 2 ora mulva![]()
![]()
Köszönöm, de Laci vagyok.csababarca írta:Lajos koma leírta a lényeget
lui1698 írta: Ronaldo gatyáit a pasijai veszik Messi gatyájait meg a többiek.
Teljesen mindegy, hogy hogy áll neki. Lehetne félszemű, félkarú féllábú orángutánképű akkor is ő Messi és akkor is jól lehet vele gatyákat reklámozni.Ilúvatar írta:hát vazze, ez nem nagyon áll jó Messire... inkább ez a pózolós dolog ronaldora illik...
daffy írta:nem tett jót gyermeki lelkemnek,sőt komoly szexuális atrocitás értLeomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()
Amugy kivancsi vagyok hany hsz lesz itt 2 ora mulva
nem áll jól neki na...
nemtémalui1698 írta:Miről maradtam le?Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()
Ja, én sem tudom miről van szó, és ha nem mondod el, akkor nem lesz sok hsz két óra múlva.lui1698 írta:Miről maradtam le?Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()
Miről maradtam le?Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()
nem tett jót gyermeki lelkemnek,sőt komoly szexuális atrocitás értLeomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()
Ha elmész Barcelonába és előadod, hamar meg fogsz gazdagodni!LG írta:Akkor én elmegyek C. Ronaldot utánozni. Ahhoz nem kell nagy tudomány, csak henteregni, meg sírós fejjel reklamálni kell megtanulni.
Csak akkor ne Madridba menj!LG írta: Akkor én elmegyek C. Ronaldot utánozni. Ahhoz nem kell nagy tudomány, csak henteregni, meg sírós fejjel reklamálni kell megtanulni.
Akkor én elmegyek C. Ronaldot utánozni. Ahhoz nem kell nagy tudomány, csak henteregni, meg sírós fejjel reklamálni kell megtanulni.Lionel85 írta:Biztosan emlékeztek erre az emberre, aki Ronaldinhót utánozta. Most itt egy Messi-hasonmás:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... video.html
Szerintem ez egy kicsit túlzás.Lionel85 írta:Szerintem ma már nincs kivel összehasonlítani Messit, mert saját fejezetet nyitott, most már mást hasonlítják hozzá, ami szintén nehéz dolog, mert már az is nagy szó, ha valaki azon az úton indul el, mint Leo!
Az elmúlt években a Maradonával való összehasonlítás volt a divat. Kb. 5 éve. Mára már ez is elmúlt, a vb-címet kivéve mindenben jobb Messi. Akár sportolói, akár emberi oldalról nézve.
Eddig csak a tisztelet jegyében beszéltek a szakemberek, szurkolók arról, hogy csatlakozhat Messi a Puskás-Maradona-Pelé tengelyhez, ma már ez a természetes.
Azért Maradonával én még várnék, de senki sem mentheti meg attól hogy minden idők legjobbja legyen.Lionel85 írta:Szerintem ma már nincs kivel összehasonlítani Messit, mert saját fejezetet nyitott, most már mást hasonlítják hozzá, ami szintén nehéz dolog, mert már az is nagy szó, ha valaki azon az úton indul el, mint Leo!
Az elmúlt években a Maradonával való összehasonlítás volt a divat. Kb. 5 éve. Mára már ez is elmúlt, a vb-címet kivéve mindenben jobb Messi. Akár sportolói, akár emberi oldalról nézve.
Eddig csak a tisztelet jegyében beszéltek a szakemberek, szurkolók arról, hogy csatlakozhat Messi a Puskás-Maradona-Pelé tengelyhez, ma már ez a természetes.
64 meccsen lőtt 60 gólt. Ebben benne van az összes gólja az évben, mind a Barcában, mind Argentína képviseletében. Egyébként a válogatottban csak 2-t vágott, mondjuk mind2-t Batista irányítása alatt, és a Batista időszakban a gólok felét ő szerezte. Ebből is látszik, hogy Maradona mennyire nem értett se amúgy a válogatott irányításához, se Messihez.S.Agüero írta:Megkérdezhetem, hogy hány meccs alatt rúgott 60 gólt ebben az évben?
kíváncsi vagyok mennyi a meccs/gól átlagja. szerintem ez több lesz mint egy per egy.