Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
És közülük pontosan melyik is angol?Lionel85 írta:Touré: - Miért hagytad ott az Arsenalt?
Ade: - Te miért hagytad ott hülye?
![]()
![]()
Komolyan mondom szánalmasak... És még Touré választotta szét a nagyokos Balotellit és Boatenget, erre ő is ezt teszi... Angolok...
A két ex-ArsenalosBarcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... n-2058576/
Nem sok érv szól amellett hogy Adebayor folytatja Manchasteri karrierjét!A City edzései amúgy jó hangulatban telhetnek.
Ez már a második ilyen eset!

Ez csak origos összeállítás, de akár le is írhatná mindenki, hogy szerinte mi lenne a reális. (persze a saját választott felállásához mérten posztokra lebontva, hogy ne legyen 4 csatár stb...)S.Agüero írta:Év csapatba én odatettem volna Bale-t.![]()
Ezt én se értem, hogy miért nincs ottS.Agüero írta:Egyébként hallottatok arról, h Madridban köthet ki Adebayor?![]()
Biztos örülnének neki a madridisták.
szerk.: Év csapatba én odatettem volna Bale-t.![]()

Érett már nagyon, h Dzeko elhagyja a Bundesligát, az igazat megvallva már ki is nőtte a német bajnokságot. Nem biztos, h a City a legjobb választás, de egy ilyen ajánlatot én is elfogadtam volna.
Én is kb 4 napja:DBarcaman14 írta:Ilyenkor duplán sajánlom hogy nem tudom nézni a PL-t!

Ezt meg szerintem most cáfoltam meg. (mert ez utána szerkesztetted bele, miután én már elkezdtem írni.)(már a múltkor is beleolvastam itt az eszmecserédbe valakivel, foggal körömmel mindig bizonyítani akarod, hogy mi miért van/volt/lesz).

Neked üldözési mániád van (már a múltkor is beleolvastam itt az eszmecserédbe valakivel, foggal körömmel mindig bizonyítani akarod, hogy mi miért van/volt/lesz). Arra céloztam, hogy egy meglepetéscsapat az a West Brom és nem könnyű ellenük, de ha ez jobb, akkor:levproff írta:Jó, igen, akkor amikor a legjobb formájukat hozták, mentek a győzelmek meg minden. Most meg sorba kaptak ki, a legs.arabb formában vannak, aztán kis túlzással(?) így is lefocizták a MU-t. Értem én most, hogy itt is lehet mondani, hogy a manchester tartalékolt meg stb., de nehogymár ebből is azt hozzuk ki, hogy az Arsenal a legkakibb meg ehez hasonlók vagy mentegetni itt a MU-t. Nem értem ez miért kellett a végre.Fernando írta:Ne felejtsük el ez a West Brom elverte idegenben az Arsenalt.