Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szokj hozzá...lesz még idén pár.Fernando írta:Nem nézem a meccset, de ezek már megint lőttek egy büntetőt? Agyam eldobom.
a givmífájvonS.Agüero írta: Melyik meccsen nem kapott még a Madrid tizit?![]()
Necces volt.Fecooo írta:ez megadható tizi volt? nem vagyok benne biztos...
Nem hinném, hogy pont most vesztenének pontot.socio66 írta:el tudnék viselni egy real x-et ma,hogy végre pontokban is megmutatkozzon az igazi különbség a két csapat közt.
hajrá getafe.
Tocy írta:Csak meg kell nézni hogy a Real 8 gólja hogy született és hogy ellenünk hogy játszottak...Levante és Levante közt is legalább 1 osztálynyi különbség volt...haszi írta:Ha megfigyeled, zsuni, a meccs előtt írtam. Nem gondoltam, hogy ennyire tartja magát a Levante...
Csak meg kell nézni hogy a Real 8 gólja hogy született és hogy ellenünk hogy játszottak...Levante és Levante közt is legalább 1 osztálynyi különbség volt...haszi írta:Ha megfigyeled, zsuni, a meccs előtt írtam. Nem gondoltam, hogy ennyire tartja magát a Levante...
kaka mesut kárára fog játszani. ő brazil,megfelelő egészségi állapot esetén bárkit kiszoríthat a csapatból. youtubeon van egy videó a vb-ről. ott sérülten is megmutatta klasszisát. egy egészséges kakanak a világ bármely csapatába van helye.LG írta:Bár nem vagyok madridista, azért elmondom, h mit gondolok:Barcaman14 írta:Az utóbbi napokban pár helyen megszellőztették hogy Kakát vinné az Inter és a Chelsea is és nem kizárt hogy távozik. De akkor gondolom erre nem nagy az esély!
Egyébként ha Mou számol Kakával és a brazil is visszanyeri a formáját, akkor vajon ki kárára történik majd ez? Di Maria vagy Özil? Szerintem egy Kaká-Özil-CR hármas ütős lehet előttük Benzemával.(Higuain úgy tudom sérült lesz még egy ideig?!) Kíváncsi vagyok a madridisták véleményére ezzel kapcsolatban.
Sztem Kaka nem fog bírni a fiatalokkal. Én sok jót nem jósolok neki, sem a Madridban, sem más európai élcsapatban. Sztem hamarosan ő is hazamegy Brazíliába.
Bár nem vagyok madridista, azért elmondom, h mit gondolok:Barcaman14 írta:Az utóbbi napokban pár helyen megszellőztették hogy Kakát vinné az Inter és a Chelsea is és nem kizárt hogy távozik. De akkor gondolom erre nem nagy az esély!
Egyébként ha Mou számol Kakával és a brazil is visszanyeri a formáját, akkor vajon ki kárára történik majd ez? Di Maria vagy Özil? Szerintem egy Kaká-Özil-CR hármas ütős lehet előttük Benzemával.(Higuain úgy tudom sérült lesz még egy ideig?!) Kíváncsi vagyok a madridisták véleményére ezzel kapcsolatban.