Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Könyörgöm hányszor írtuk már, hogy Messi azért nem játszott és nem is ült le a padra sem, mert extra pihenőt kapott Peptől és csak MA kellett visszajönnie Argentínából!Rewolution5 írta:azért Messi jó, de nemkell túlozni! jól zárt a Levante , de az első gól után összeomlottak....Messi-t meg pihentetni kelett a Bilbao-ra .. de azért a cserepadra tényleg betehette volna Pep ...nagy baj esetén ..![]()
azért Messi jó, de nemkell túlozni! jól zárt a Levante , de az első gól után összeomlottak....Messi-t meg pihentetni kelett a Bilbao-ra .. de azért a cserepadra tényleg betehette volna Pep ...nagy baj esetén ..fcbarca78 írta:hát akárhogy is, de ha messi nincs ott a pályán én mindig tartok a meccstől. Persze ilyen meccsek mindig benne lesznek a pakliban, nem is baj, de higyjétek el, ha messi ott van 5-tel nyerünk
Látod meg is mondták h januári forma az várható lesz és az is lett ezen a meccsen DE!! mi tudunk fejlődni minden egyes meccs után de ti ugyanolyan [auto_cenzúra] is meg "gerinctelenül"( könyöklés, kakaskodás, rúgdosódás) játszotok mint eddig minden évben!! Ja és nem lett semmi "ha a Levante......" hanem Barca volt van és lesz is!!!flegmakiraly20 írta:Hát szerintem ma a Barca nagyon gyengén játszott magához képest! Szerintem 0-1-es állásnál max döntetlenre tudták volna hozni a meccset! A Levante nagyon jól, szervezetten védekezett! Csak egy megpattant lövéssel tudtatok vezetést szerezni! Ha a Levante megszerezte volna a vezetést, azután még koncentráltabban, lelkesebben védekeztek vona! Meg a Barca is idegesebben játszott volna, ez 100%!
Ugyanezt éreztem az Osasuna elleni meccseteken is! 0-0, meg nem adott 11-es az Osasunának! A Barcának 0-2-es állásnál ugyan olyan szituácóért szemrebbenés nélkül befújta a bíró...![]()
Szerintem!
én a helyedben nem szólnékflegmakiraly20 írta:Hát szerintem ma a Barca nagyon gyengén játszott magához képest! Szerintem 0-1-es állásnál max döntetlenre tudták volna hozni a meccset! A Levante nagyon jól, szervezetten védekezett! Csak egy megpattant lövéssel tudtatok vezetést szerezni! Ha a Levante megszerezte volna a vezetést, azután még koncentráltabban, lelkesebben védekeztek vona! Meg a Barca is idegesebben játszott volna, ez 100%!
Ugyanezt éreztem az Osasuna elleni meccseteken is! 0-0, meg nem adott 11-es az Osasunának! A Barcának 0-2-es állásnál ugyan olyan szituácóért szemrebbenés nélkül befújta a bíró...![]()
Szerintem!
A fociban nincs ha. Nem tudjuk, hogy mi lett volna, ha megadják a 11-est. Tartom olyan erős csapatnak a barcát, hogy akkor vagy több, mint 2 gólt lő, vagy nem kap még egyet... Felesleges találgatni. Viszont a még egy meg nem adott 11-est nem értem. Nem igazán vettek el az ellenfeleinktől 11-eseket ( sőt inkább tőlünk) és elég egyértelmű meccseink voltak a pontvesztéseken kívül. Nektek több szenvedős meccsetek volt, ráadásul sokkal több 11-est is megkaptatok. Szóval azt hiszem felesleges ez....flegmakiraly20 írta:Neharagudjatok, de madridistaként nagyon dühítő, hogy egy újabb megnemadott 11-es miatt maradt el a Barca pontvesztése!
Fordított helyzetben szerintem ti is így éreznétek!
A srác viccelődik, nyugi srácok.flegmakiraly20 írta:Neharagudjatok, de madridistaként nagyon dühítő, hogy egy újabb megnemadott 11-es miatt maradt el a Barca pontvesztése!
Fordított helyzetben szerintem ti is így éreznétek!
Én 3-0-t és az említetteken kívül Iniesta is betalál aztán megkapja az AranylabdátMessiFan írta:Én 3-1-et tippelek Villa és Pedro gólokkal.