Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
25%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
19
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 51
MR. TROMORT777

2011.01.02. 22:51:23

albicelesteX írta:Halihóóó!Haverokkal itt pöfékeljük a vizipipát és azon veszekszünk milyen káros hatásai is vannak ennek,na most én azt mondom van neki más azt hogy nem valaki nem támasztaná alá ezt tudományosan? :D Igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi mert a neten sok minden van fent tudom én azt jól!
Én úgy tudom jóval károsabb mint a cigi, mert a víz nem szűri ki a káros anyagokat olyan mértékben.
albicelesteX
A Vadász

2011.01.02. 22:45:17

Halihóóó!Haverokkal itt pöfékeljük a vizipipát és azon veszekszünk milyen káros hatásai is vannak ennek,na most én azt mondom van neki más azt hogy nem valaki nem támasztaná alá ezt tudományosan? :D Igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi mert a neten sok minden van fent tudom én azt jól!
Kép
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.01.02. 22:40:14

Rinku írta:1. Chuck Norris
2. MacGuyver
3. valami nimfomániás, cuki csajt! :P
Nem jo otlet,Chuck egy pislantassal megoli MAcGuyvert,teged megporgorug..a csajjal meg atuszik a bahamakra nyaralni.
MR. TROMORT777

2011.01.02. 22:37:48

Rinku írta:1. Chuck Norris
2. MacGuyver

1. Chuck lefélistenkedik mindent, ami mozog
2. Mac előállít mindent, amire szükségünk van, vízből farag neked legógyárat is, ha akarod :D
3. ehehe! :P
Hehe... Lájk gombot Eurobarcára!!!!!! :lol: :lol:
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.01.02. 22:34:19

1.egy hajot :lol: 2,3 mar mind1 is :D

De ha ezt esetleg nem lehet akkor:
1.valami szabja fele
2.egy nagy kulacs
3.legjobb baratom

szerk.:Daffy megelozott a hajoval...akkor repulo :D
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.02. 22:31:15

daffy írta:
lui1698 írta: Azért az étcsokival vigyázni kell, mert komoly székrekedést tud okozni és nem túl kellemes egy ággal duguláselhárítani.
akkor a biblia helyett ricinus :D

1.hajó(az ugyebár tárgy,csak nagy)
2.könyv a hajóvezetésről(hátha nem tudok hajót vezetni)
3.fegyver(hátha nem tudok hajót vezetni és olvasni)
naaa daffy,ne keressünk kiskapukat :D
Abi & Tito
daffy
Madridista

2011.01.02. 22:29:15

lui1698 írta:
Bob_Marley írta:2, 1 tábla étcsokoládé
Azért az étcsokival vigyázni kell, mert komoly székrekedést tud okozni és nem túl kellemes egy ággal duguláselhárítani.
akkor a biblia helyett ricinus :D

1.hajó(az ugyebár tárgy,csak nagy)
2.könyv a hajóvezetésről(hátha nem tudok hajót vezetni)
3.fegyver(hátha nem tudok hajót vezetni és olvasni)
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.02. 22:26:43

1.családom
2.egy focilabda
3.egy jó könyv.../vagy még egy focilabda...nem tudom :lol:

hirtelen ez jutott eszembe...biztos tudnék cserélgetni...
Abi & Tito
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.02. 22:21:14

Bob_Marley írta:2, 1 tábla étcsokoládé
Azért az étcsokival vigyázni kell, mert komoly székrekedést tud okozni és nem túl kellemes egy ággal duguláselhárítani.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Rinku
Director del Fútbol

2011.01.02. 22:02:08

1. Chuck Norris
2. MacGuyver

1. Chuck lefélistenkedik mindent, ami mozog
2. Mac előállít mindent, amire szükségünk van, vízből farag neked legógyárat is, ha akarod :D
3. ehehe! :P
Football, bloody hell. /SAF/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.02. 21:45:13

Victor_Valdes írta:Egy ember? Édesapám. Sosem voltam vele közeli viszonyba. Szinte csak rossz emlékeim vannak róla, stb. Szeretném megérteni, mit és miért tett/tesz, stb. Egy lakatlan szigeten erre lenne idő bőven. :wink: :oops:
Ezt jó hogy beírtad, én hasonló cipőben járok, 1-2 dologgal megspékelve, s lehet el kellene ásnunk apám, s köztem azt a bizonyos csatabárdot.....
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.02. 21:41:36

Egy ember? Édesapám. Sosem voltam vele közeli viszonyba. Szinte csak rossz emlékeim vannak róla, stb. Szeretném megérteni, mit és miért tett/tesz, stb. Egy lakatlan szigeten erre lenne idő bőven. :wink: :oops:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.02. 21:36:08

sjay írta: 1.Sok-sok víz és kaja
2. mobiltelefon
3. És a szeretteimet :D (ha ez "legális")
Hát ez nem legális :lol:
1, túl nagy támakör, csak 1 tárgyat vihetsz 8)
2, Valdes már leírta a problémát, térerő, s feltöltés :lol:
3, hát gondolatnak nem rossz, s frappáns :lol: , de az is érdekes, ha 1 ember lenne akit vihetnél magaddal ki lenne!
Én édesanyámat :oops:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.02. 21:36:05

én:
1. Barcás focilabda(kombinálja a 2 dolgot amit nagyon szeretek)
2. Telefon
3. Sok-sok Ital és Étel
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.02. 21:28:46

1. Osho - mustármag című könyvét
2. egy nagyobb kést
3. és egy fényképet a családomról ( feltéve h lesz akkoriba családom :P )

szerk: a 3. helyett először egy zenelejátszót rajta a zenéimmel-t akartam mondani, de rájöttem, hogy nem tudnám feltölteni. :D
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.02. 21:25:52

Bob_Marley írta:Én már ezerszer elmondtam a véleményemet, nem is untatnék senkit!
De Game90 ötletet adott ahhoz, hogy megkérdezzem ki mit vinne magával egy lakatlan szigetre! (picit oldjuk a feszkót, s más téma)
3 dolgot lehet felsorolni!
Én "csalok", mert egyszer a Rádióban elmondta egy Csendes-Óceánon hajótörött túlélő, mi kell a túléléshez!
És jobban belegondolva igaza volt!
Na szóval!
1, Biblia
2, 1 tábla étcsokoládé
3, kötél

:lol:
szerk: indokolni azt hiszem nem kell!
hit, erő, ész és minden meg van oldva
1.Sok-sok víz és kaja
2. mobiltelefon
3. És a szeretteimet :D (ha ez "legális")
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.02. 21:23:12

Én már ezerszer elmondtam a véleményemet, nem is untatnék senkit!
De Game90 ötletet adott ahhoz, hogy megkérdezzem ki mit vinne magával egy lakatlan szigetre! (picit oldjuk a feszkót, s más téma)
3 dolgot lehet felsorolni!
Én "csalok", mert egyszer a Rádióban elmondta egy Csendes-Óceánon hajótörött túlélő, mi kell a túléléshez!
És jobban belegondolva igaza volt!
Na szóval!
1, Biblia
2, 1 tábla étcsokoládé
3, kötél

:lol:
szerk: indokolni azt hiszem nem kell!
hit, erő, ész és minden meg van oldva
Kép
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.01.02. 21:01:34

Én 14 vagyok, lassan 15.
A baráti köröm nagy része azért hétvégén legurít 1-2 sört, de én nem mindig követem őket. Ha jól esik iszok, ha nem nem. Vannak 2-3an akik naponta szívnak el egy doboz cigit. Én is szívtam már, de ha az összeset összeadjuk akkor talán kijön 1 szál. Nem fogok soha rászokni. Őket sem értem, hogy mi a jó nekik? Tudtommal semmi stressz nincs az életükbe. Mindegy ők tudják :roll:
Szilveszterkor a barátaimmal-őket nevezhetem annak- ittunk, nem is keveset, de nem nevezném magunkat alkoholistának, és nem is azért iszunk mert kemények vagyunk. Sőt, kifejezetten utálom az olyanokat akik: hú de jól berúgtam nagyon nagy volt...kit érdekel?
Holnap osztálytársaim úgy fognak bejönni: berúgtál? nem? de szr vaaaagy engem haza kellett vinni stb. tehetek róla, hogy eléggé jól bírom az alkoholt?
És erre büszkék a mai fiatalok. Én is fiatal vagyok, de valamelyest normálisnak érzem magam.
Habár azt is tartom, hogy amíg fiatal vagy, addig kell mindent kipróbálni, de azért hetente seggrészegre inni magad...az túlzás, főleg ha még keménykedsz is vele. :roll:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.02. 20:56:04

Nyugi Csani, én is ezt fogom hallgatni holnap. Pedig hasonlókat, sőt sokkal jobb élményeket is mesélhetnék nekik. de a baráti köröm tudja, a többi emberre meg fosok magasról. És semmi lényegeset nem tudnak meg a szilveszteremről, pedig igen csak jól alakult, és dicsekedhetnék vele, hogy mennyit ittam, mi jó volt. Csak nem vagyok rá büszke, de nem is szégyellem :)
csaNii'
Jugador del Barça

2011.01.02. 20:51:00

Én 15 vagyok, úgy volt, hogy megyek bulizni, de kedvem se volt meg anyukám azt mondta, hogy inkább ne menjek. Én megértettem, itthon eltűzijátékoztunk, és vettünk vagy 3 liter sört, azt megittuk, + a pezsgő, kimentünk a szomszédokhoz, ott is megkínáltak pezsgővel. Jól éreztem magam, nem részegedtem le, bár azért elég jó kedvem volt :lol:
A cigit már próbáltam semmi bajom nem volt vele, de nem éreztem semmi olyat, hogy jobb vagyok tőle. Sokszor kínálnak, nem fogadom el, mert ha nem érzem tőle jól magam, akkor nincs értelme.
Vízipipát haveroknál próbáltam, és az nagyon tetszett, és az se azért mert menő, hanem mert az jól esik, hetente egyszer. És az annyira nem is káros mint a cigi.
Hétfőn én is ezt fogom hallgatni:
-Fú de jól berúgtam, nem emlékszem semmire, te hol voltál, te is berúgtál, te se emlékszel semmire?
De tökmindegy én jól éreztem magam szilveszterkor, szeretem az alkoholt, de tudok mértéket tartani. Van egy kis határ a jól érzem magam ivás közben és a tökrészegség között.

Nekem konkrétan ez a véleményem a dologról.
PCsabi
aka Game90

2011.01.02. 19:08:01

Victor_Valdes írta:Ez érdekes téma, hogy ki minek köszönheti az állítólagos barátokat. :)

8-9 éves korunk óta focizunk mindenhol, ahol egy talpalatnyi szabad területet találunk a haverokkal. Télen, nyáron, esőben, hóban. Volt ez így 14 éves koromig. Aztán a haverok, ( a baráti köröm átlag 17-18 éves ) mint minden 17-18 éves srác, elkezdtek kocsmázni, meg szórakozni járni, én ennek köszönhetem, hogy ilyen korán kezdtem el ezt az egészet. De.. visszatérve a "barátokhoz", igazából erre az időszakomra tehető, hogy megismertek engem/minket sokan. aztán, hogy ez a korszakom még most is tart, így majd 16 évesen kb minden hasonló korú vágja a nevem a városba, meg én is az övéket meg mindenkijét. De ez csak egyfajta ismeretség, barátaim sosem voltak. Csak egy barátom volt/van. Pedig rengeteg spanom van... de a bajban... nah, akkor már nem sokan állnak ott az ember mellett, bezzeg fordított esetben elvárják ezt. Akikkel felnőttem, és közeli kapcsolatot ápolok, őket sem hívnám barátoknak, mert számtalanszor hagytak már cserben. Szóval érdekes, hogy a rengeteg ismerős közül, egyetlen egy embert vallok barátomnak. Ez a szám fordított esetben jóval nagyobb, legalábbis hiszem, hogy több, mert mindig próbálok mindenkin segíteni, ahogy tudok...
+1, annyi különbséggel, hogy nekem a rengeteg haverom mellett 2-3 barátom is van.

Sajnos itt Vecsésen nem is az alkohol a menő, hanem a különféle drogok. Haveri körömben is rengetegen nyomják, de engem ez a dolog egyáltalán nem érdekel, hétvégente 1-2 sör, aztán kész.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.02. 18:51:29

Victor_Valdes írta:
Initom írta:
hát nekem is 1 igazi barátom van akire mindig számíthatok...
no meg apa :P

de span,haver az nekem is sok :)
Addig örülj amíg rá számíthatsz. :wink:
meg is becsülöm :D
Abi & Tito
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.02. 18:45:35

Initom írta:
Victor_Valdes írta:

Addig örülj amíg rá számíthatsz. :wink:
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.02. 18:40:31

[quote="Victor_Valdes"][/quote]

Abi & Tito
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.02. 18:30:58

Ez érdekes téma, hogy ki minek köszönheti az állítólagos barátokat. :)

8-9 éves korunk óta focizunk mindenhol, ahol egy talpalatnyi szabad területet találunk a haverokkal. Télen, nyáron, esőben, hóban. Volt ez így 14 éves koromig. Aztán a haverok, ( a baráti köröm átlag 17-18 éves ) mint minden 17-18 éves srác, elkezdtek kocsmázni, meg szórakozni járni, én ennek köszönhetem, hogy ilyen korán kezdtem el ezt az egészet. De.. visszatérve a "barátokhoz", igazából erre az időszakomra tehető, hogy megismertek engem/minket sokan. aztán, hogy ez a korszakom még most is tart, így majd 16 évesen kb minden hasonló korú vágja a nevem a városba, meg én is az övéket meg mindenkijét. De ez csak egyfajta ismeretség, barátaim sosem voltak. Csak egy barátom volt/van. Pedig rengeteg spanom van... de a bajban... nah, akkor már nem sokan állnak ott az ember mellett, bezzeg fordított esetben elvárják ezt. Akikkel felnőttem, és közeli kapcsolatot ápolok, őket sem hívnám barátoknak, mert számtalanszor hagytak már cserben. Szóval érdekes, hogy a rengeteg ismerős közül, egyetlen egy embert vallok barátomnak. Ez a szám fordított esetben jóval nagyobb, legalábbis hiszem, hogy több, mert mindig próbálok mindenkin segíteni, ahogy tudok...
Válasz küldése