Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Alberto10
Capitá del Barça

2011.01.02. 20:49:49

Rewolution5 írta:azért Messi jó, de nemkell túlozni! jól zárt a Levante , de az első gól után összeomlottak....Messi-t meg pihentetni kelett a Bilbao-ra .. de azért a cserepadra tényleg betehette volna Pep ...nagy baj esetén .. :roll:
Könyörgöm hányszor írtuk már, hogy Messi azért nem játszott és nem is ült le a padra sem, mert extra pihenőt kapott Peptől és csak MA kellett visszajönnie Argentínából!:wink:
Tehát nem valószínű, hogy valaki edzés nélkül, több órás repülőút után akár csak a kispadra is leülhet!
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.02. 20:48:50

pedro és thiago amit a második félidőben művelt az lenyűgöző volt.
ugyanezt lehet mondani busquetsre és iniestára csak az első félidőt nézve. alves pedig végig egy jó szintet hozott.

aki negatívan kilógott az bojan és xavi volt szerintem, többiek se nagyon rosszat, se különösen jót nem csináltak.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.01.02. 20:46:12

fcbarca78 írta:hát akárhogy is, de ha messi nincs ott a pályán én mindig tartok a meccstől. Persze ilyen meccsek mindig benne lesznek a pakliban, nem is baj, de higyjétek el, ha messi ott van 5-tel nyerünk
azért Messi jó, de nemkell túlozni! jól zárt a Levante , de az első gól után összeomlottak....Messi-t meg pihentetni kelett a Bilbao-ra .. de azért a cserepadra tényleg betehette volna Pep ...nagy baj esetén .. :roll:
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.02. 20:43:22

Hát az ilyen csapatok ellen Messi lenne a kulcs...egy-egy csellel 1-2 embert átver, és megnyitja a területeket, mert így lófütyi a kreativitás. Plusz szerintem Xavi már meccsek óta gyengébben játszik magához képest, csak eddig megoldották a többiek.
LaPulga
Barça B

2011.01.02. 20:41:15

flegmakiraly20 írta:Hát szerintem ma a Barca nagyon gyengén játszott magához képest! Szerintem 0-1-es állásnál max döntetlenre tudták volna hozni a meccset! A Levante nagyon jól, szervezetten védekezett! Csak egy megpattant lövéssel tudtatok vezetést szerezni! Ha a Levante megszerezte volna a vezetést, azután még koncentráltabban, lelkesebben védekeztek vona! Meg a Barca is idegesebben játszott volna, ez 100%!
Ugyanezt éreztem az Osasuna elleni meccseteken is! 0-0, meg nem adott 11-es az Osasunának! A Barcának 0-2-es állásnál ugyan olyan szituácóért szemrebbenés nélkül befújta a bíró... :?
Szerintem!
Látod meg is mondták h januári forma az várható lesz és az is lett ezen a meccsen DE!! mi tudunk fejlődni minden egyes meccs után de ti ugyanolyan [auto_cenzúra] is meg "gerinctelenül"( könyöklés, kakaskodás, rúgdosódás) játszotok mint eddig minden évben!! Ja és nem lett semmi "ha a Levante......" hanem Barca volt van és lesz is!!! :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.02. 20:35:56

Sok mindent leírtatok, részemről már csak annyi, hogy minden elismerés a Levante-é!És ez is bizonyította amit Pep nem hiába hangsúlyoz, hogy csak azért mert Barcelona nincs meg a 3 pont!És ez a 2:1 ugyanolyan értékes mint egy 5:0 a Real Madrid ellen!
Pedro természetesen kiemelendő, meg Alves csak adott 2 gólpasszt!
Picit dekoncentrált volt a csapat, s lassan is takiztunk olykor elől!Bilbaoban borzasztó nehéz lesz, s faramuci is a 0:0, de bízom a csapatban, hogy mindent megtesznek, s reménykedem meg lesz a továbbjutás!

Andris meg nem hiába írta, hogy hagyjuk flegmakirály 20-t!
Mindenki tudja, hogy ez vica versa működik!Nekünk is volt szerencsésebb meccsünk és a fővárosiaknak is!Ezzel nem kell foglalkozni!Minden csapatnak csak is a saját feladatára kell koncentrálnia, s a szurkolóknak is a saját csapataikkal kell foglalkozni!Mert mindkét csapatnak meg vannak a szépségei!
Kép
Kép
Kép
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.01.02. 20:34:35

hát akárhogy is, de ha messi nincs ott a pályán én mindig tartok a meccstől. Persze ilyen meccsek mindig benne lesznek a pakliban, nem is baj, de higyjétek el, ha messi ott van 5-tel nyerünk
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.02. 20:29:04

flegmakiraly20 írta:Hát szerintem ma a Barca nagyon gyengén játszott magához képest! Szerintem 0-1-es állásnál max döntetlenre tudták volna hozni a meccset! A Levante nagyon jól, szervezetten védekezett! Csak egy megpattant lövéssel tudtatok vezetést szerezni! Ha a Levante megszerezte volna a vezetést, azután még koncentráltabban, lelkesebben védekeztek vona! Meg a Barca is idegesebben játszott volna, ez 100%!
Ugyanezt éreztem az Osasuna elleni meccseteken is! 0-0, meg nem adott 11-es az Osasunának! A Barcának 0-2-es állásnál ugyan olyan szituácóért szemrebbenés nélkül befújta a bíró... :?
Szerintem!
én a helyedben nem szólnék :)
a csapatod rendszeresen nyer makker góllal!lásd sevilla elleni meccs :roll:
Abi & Tito
flegmakiraly20
Barça C

2011.01.02. 20:27:50

Hát szerintem ma a Barca nagyon gyengén játszott magához képest! Szerintem 0-1-es állásnál max döntetlenre tudták volna hozni a meccset! A Levante nagyon jól, szervezetten védekezett! Csak egy megpattant lövéssel tudtatok vezetést szerezni! Ha a Levante megszerezte volna a vezetést, azután még koncentráltabban, lelkesebben védekeztek vona! Meg a Barca is idegesebben játszott volna, ez 100%!
Szerintem!
Madrid
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.02. 20:23:41

Most így sütievés közben (csorogjon a nyálatok: Részeg Izidor, rummal és nagyon finom töltelékkel, ultraselymes csokival a tetején!) azt mondom, hogy le a kalappal a Levante előtt!
A góljuk a semmiből jött, de nagyon szép volt.
Nekünk pedig egy újabb ötöst, vagy akár hatost kellett volna hintenünk, de sok kecsegtető lövőhelyzetet áldoztunk be a most nem kicsit botladozó Tikitaka kedvéért.
A lényeg hogy nyertünk, de mondjuk ha Villa a végén belőtte volna a tutinál is tutibb rávezetését, akkor szebb lett volna az összkép.
+ még összeszedtünk pár indokolatlan amarillát is.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.02. 20:19:16

Szerintem egy rossz szót sem szólhatunk.

Győzött a csapat, nem lehet minden évben, minden meccsen brillírozni. Ez nem jelenti azt hogy hullámvölgybe kerülünk, főleg nem emiatt a meccs miatt, de az elmúlt két évben volt rá példa.

Egész egyszerűen a klasszikusra érte el a csapat, tudatosan időzítette Pep.

Ezzel számolni kell majd szerintem, semmi gond nincs, csak néhányan elsírták magukat egy 0-0-s félidő miatt :D

A Bilbao ellen már beljebb leszünk pár kulcsemberrel, és bár Pep egyike a legóvatosabb edzőknek, most is tanult valamit a cserékről. Jól teljesítő középhátvédet nem hozunk le!
Hiába volt nagyon gyenge Abidal az első félidőben, elég jól tolta miután átjutott a holtponton, Milito pedig ahogy nézte azt a lassú belöbbölt labdát..

Pedro, Thiago szuper volt!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Alberto10
Capitá del Barça

2011.01.02. 20:18:11

Kis összefoglalás:
Behúztuk, miénk a 3 pont. Egy évnyitón ez a lényeg, hiszen mindig nehézkes a játék a karácsonyi szünet, a sok bejgli után. Most már a következő cél a Bilbao kiejtése, arra kell koncentrálni.
A Levante egyébként tökéletesen játszott egy halovány Barcelona ellen. A Madrid ellen elkövetett súlyos hibákat kijavították, szilárd védekezést mutattak, és még komoly helyzeteik is voltak az alkalmi védőpárosunk között. A legfontosabb, hogy gólt tudtak lőni a nagy Barcának, s csak 2-őt kaptak.
A Barca halovány volt, csikorogtak a fogaskerekek. Xavi többször pontatlan volt, főleg az első félidőben. Iniesta egy viszonylag jó első félidő után eltűnt, ellentéte pedig Pedro volt, aki az első játékrészben semmit nem csinált, majd a másodikban a semmiből lőtt két gólt és több helyzete is volt. Kiemelendő még Dani Alves. Nemcsak, mert két gólpasszt jegyzett, hanem végig robotolt a jobb oldalon, kérte a labdát, elég jó átadásai voltak magához képest bár egy ziccert csúnyán elszúrt. Busi sztem nagyon nem érezte a középhátvéd szerepkört, rendre rosszul helyezkedett, és Abidal is nagyon bizonytalan volt sokszor. Maxwell közepes volt, Masch most játszott talán a leggyengébben amióta itt van, Bojan meg sajnos megint hozta a szokásost (nyeklett-nyaklott, sírt, ...).
Villa az első félidőben eszmélt, hogy nincs, aki Messi szerepkörét átvegye és meg is próbálta valósítani, kisebb-nagyobb sikerekkel. De összességében nem alkotott nagyot, bár jól helyezkedett.
Thiago pedig beállt és mint aki egész életében a Barca alappillére volt, stílusosan, elegánsan osztogatott és a megindulásai is figyelemreméltóak voltak. Még egy jó lövése is volt. Nagy jövője lehet a klubnál, reméljük nem lesz hülye, és nem szerződik el sehova, hanem marad és megvárja, hogy szépen lassan beépüljön a kezdőcsapatba.
Keita beállásával szilárdabb lett a középpálya, Milito játékpercei nem elegendőek egy értékelésre, a gólnál hibázott, bár igazából Busi embere volt a tettes, aki nem tudom hol lófrált, de nem ott ahol kellett volna.
Na röviden ennyi, évkezdetnek elfogadható, mindenesetre a Bilbao ellen ennél több kell, mindent elsöprő lendület, és pontosság, valamint jó befejezések. És persze 0 kapott gól. Ahogy azt eddig megszoktuk a fiúktól. De képesek lesznek-e visszarázódni a futballvilág forgatagába.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.02. 20:17:39

flegmakiraly20 írta:Neharagudjatok, de madridistaként nagyon dühítő, hogy egy újabb megnemadott 11-es miatt maradt el a Barca pontvesztése!
Fordított helyzetben szerintem ti is így éreznétek! :x
A fociban nincs ha. Nem tudjuk, hogy mi lett volna, ha megadják a 11-est. Tartom olyan erős csapatnak a barcát, hogy akkor vagy több, mint 2 gólt lő, vagy nem kap még egyet... Felesleges találgatni. Viszont a még egy meg nem adott 11-est nem értem. Nem igazán vettek el az ellenfeleinktől 11-eseket ( sőt inkább tőlünk) és elég egyértelmű meccseink voltak a pontvesztéseken kívül. Nektek több szenvedős meccsetek volt, ráadásul sokkal több 11-est is megkaptatok. Szóval azt hiszem felesleges ez....
Andris! Nyugodt vagyok, de azért reagáltam :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2011.01.02. 20:18:33-kor.
Andris
Adminisztrátor

2011.01.02. 20:16:18

flegmakiraly20 írta:Neharagudjatok, de madridistaként nagyon dühítő, hogy egy újabb megnemadott 11-es miatt maradt el a Barca pontvesztése!
A srác viccelődik, nyugi srácok. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
messideco
Presidente del Barça

2011.01.02. 20:13:34

Messithebest írta:Nem értem hogy miért nem Milito került a kezdőbe....
Szerintem Leventéék az ő hibájából lőtték a gólt. Nem fogta a góllövőt rendesen.
Kép
"And my heart will leave you never."
flegmakiraly20
Barça C

2011.01.02. 20:13:11

Neharagudjatok, de madridistaként nagyon dühítő, hogy egy újabb megnemadott 11-es miatt maradt el a Barca pontvesztése!
Madrid
mess2009
Director del Fútbol

2011.01.02. 20:10:33

nehéz eről a meccsről beszélni, sok ellentétes benyomás alakul ki az emberben, de azthiszem maga a játék is az volt.
ami biztos:ha lassan játszunk és képtelenek vagyunk a kontrákra, mindég ez van.
ünnepek és pihenő után, tudomásul lehet(ne)venni a gyengébb teljesítményt, de az a baj, hogy ez már sajnos megint az a "tipushibánk".
gyenge egyéni teljesítmények: Bojan, Villa és a második félidőben Iniesta is. Maxwell sem jelentett semmi veszélyt, sőt még a gyenge csatárok is átverték néha. Alvesre azt mondanám, kár hogy olyan sok ziccert kihagyott, hiszen ezen a meccsen belőle és Pedróból éltünk. akik tetszettek: Iniesta az elsőben Pedro a másodikban és az újak közül Thiago.
na és persze a három pont!!!! meg az a remény, hogy ezzel letudtuk a megingást és elindulhat a lokomotív!!
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.02. 19:59:13

Lehetett sejteni, h nem lesz egy könnyű meccs és bizony nem is lett az. Az elején eléggé álmosan kezdett a csapat, megvolt a szokásos labdabirtoklás, de helyzetek nem nagyon voltak és ha valamelyik játékos helyzetbe is került akkor sem járt sikerrel.
A második félidőben aztán jobban játszott a csapat, két Pedro villanásnak köszönhetően megvan a 3 pont és ez a legfontosabb, bár a végén még gondba is kerülhettünk volna, de szerencsére nem igy történet.

Nálam a meccs embere egyértelműen Pedro, a góloknál a legjobb mególdást választotta és a két gól mellett számos jó passz is a nevéhez fűződik. Akit még kiemelnék az Thiago és Iniesta. Örülök, h játszott ma Thiago és ismételten bizonyitotta, h lehet rá számitani.

Kötelező volt nyerni és meg is van a 3pont ennél több nem is kellett.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Piqué
Jugador d'estrella

2011.01.02. 18:05:17

Csak nehogy túl könnyen vegyük és ráfázzunk.Na Bojan most mutasd meg. :wink:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.02. 18:03:47

Nem értem hogy miért nem Milito került a kezdőbe....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
oregem21
Jugador del Barça

2011.01.02. 18:01:10

tudna vki dobni egy használhato netes linket ahol tudnám nézi a meccset???
köszi
Alberto10
Capitá del Barça

2011.01.02. 17:46:59

Egyébként a kispad: J. Pinto, S. Keita, G. Milito, A. Correia, Thiago, V. Vázquez, M. Bartra (Eurosport-hivatalos)

Akkor Jeffrén még nincs bevethető állapotban, hogy még a kispadon sincs. Thiago sztem mindenképp be fog állni, meg Adriano is.
Zolinho1
Barça B

2011.01.02. 17:41:27

Reméljük a szünet most nem lesz olyan hatással a srácokra mint a válogatott szünetek szoktak néha és hamar fölpörögnek. A kezdő biztató. :P

Mindenkinek jó szurkolást, reméljük sima lesz.
Hajrá kicsi és nagy BARCA :lol:
FC Barcelona Campions Del Mon
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.02. 17:39:37

MessiFan írta:Én 3-1-et tippelek Villa és Pedro gólokkal.
Én 3-0-t és az említetteken kívül Iniesta is betalál aztán megkapja az Aranylabdát :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.02. 17:38:10

Én 3-1-et tippelek Villa és Pedro gólokkal.
Lezárt