Enrique írta:
Gili: Brusztolt, hajtott, robotolt, ami helyes is, sőt, életemben másodszor láttam cselezni, de amit művel a kapu előtt, meg mezőnyben az TOTAL DISASTER...
Van egy olyan érzésem, hogy nagyon félti a helyét, és a nagy akarása a teljesítménye rovására megy.. És még mindig benne akad el a legtöbb támadásunk.
Nálam a leggyengébb láncszem titulus őt illeti, Messit szeretném a csapatba. Vagy ha őt nem, mert esetleg még nem elég érett, akkor Santít. (Persze, lehet kicsit elfogult vagyok vele szemben, de egyszerűen nem szeretem nézni a játékát....)
A többiekre ill. az ellenfélre nem érdemes több szót fecsérelni, a RSOC szép nagybetűs trágyadomb volt, Dinnyóék meg fantasztikusak voltak.

Élő közvetítések topicban írtad.... Aztán le hurrogtál, hohy nem láttam, tehát nincs miről beszélni....
Nos, most már láttam! Hihetetlen mennyiségűt futott! Megjátszható volt, másokat sokszor remek passzokkal szolgált ki és nem egyszer olyan labdákat ért el, amihez az ő sebedsége kell. Az más kérdés, hogy kihagyta a helyzeteit, de nem egy igen éles szögből volt... És a stadion egy része a második félidő 16-17. percében skandálta a nevét.... Kifejezetten jól játszott. Ezt a teljesítményt
bármelyik edző elfogadná! Nem véletlenül nem cserélte le Rijkaard...