Leo Messi
- El fanático
- Entrenador del Barça
Ezek a promo fotók az Argentin illetőségű fehérnemű gyártó Lody cégnek készültek, de még valamikor 2010 tavaszán. Van egy ennél régebbi sorozat is, tehát nem az utóbbi 3 hétben szerződtek le.Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
ezert nem jatszott a Levante ellen,a kis huncut....
![]()
http://soccer-portal.org/photo/1176-lio ... rwear.html
Amugy kivancsi vagyok hany hsz lesz itt 2 ora mulva![]()
![]()
Azért az elmúlt 3 hétben sem unatkozott Messi - december 28.-án gálavacsorát adott az alapítványa a " Fundación Leo Messi" nevével fémjelezve KÉPEK
Ezután még pózolt a Stork Man New York cég 2010/11-es kampányához - ezzel a céggel tavaly nyáron szerződött le.
...és hogy ne legyen teljesen off - ha már van, aki szerint off a fenti téma:
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=733961
A szóban forgó múzeumban kiállítják Messi és Iniesta csukáit. Ebben a cikkben nincs benne, de másutt azt is írták, hogy nem a focisták adományozták azokat az intézménynek, hanem árverésen szerezték meg.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Köszönöm, de Laci vagyok.csababarca írta:Lajos koma leírta a lényeget

A Lui régi sulis becenév, már nem is tudom, hogy ragadt rám.

off.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
lui1698 írta: Ronaldo gatyáit a pasijai veszik Messi gatyájait meg a többiek.

Szerintem itt lehet rövidre zárni a témát

Lajos koma leírta a lényeget

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- lui1698
- Llegenda del Barça
Teljesen mindegy, hogy hogy áll neki. Lehetne félszemű, félkarú féllábú orángutánképű akkor is ő Messi és akkor is jól lehet vele gatyákat reklámozni.Ilúvatar írta:hát vazze, ez nem nagyon áll jó Messire... inkább ez a pózolós dolog ronaldora illik...
Ronaldo gatyáit a pasijai veszik Messi gatyájait meg a többiek.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
daffy írta:nem tett jót gyermeki lelkemnek,sőt komoly szexuális atrocitás értLeomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()
Amugy kivancsi vagyok hany hsz lesz itt 2 ora mulva
nem áll jól neki na...
Valóban nem,ez Cé műfaja. De hát ilyen ez a popszakma

ami a madridistán megy az már megint a gusztustalanság határa
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
Elso hsz-ben mar benne van.sajnos kifelejtettem elsore 

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
nemtémalui1698 írta:Miről maradtam le?Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()

Ja, én sem tudom miről van szó, és ha nem mondod el, akkor nem lesz sok hsz két óra múlva.lui1698 írta:Miről maradtam le?Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()

- lui1698
- Llegenda del Barça
Miről maradtam le?Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()

nem tett jót gyermeki lelkemnek,sőt komoly szexuális atrocitás értLeomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()

nem áll jól neki na...

-
- Entrenador del Barça
Na ne Leo!
El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2011.01.04. 20:56:54-kor.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Ha elmész Barcelonába és előadod, hamar meg fogsz gazdagodni!LG írta:Akkor én elmegyek C. Ronaldot utánozni. Ahhoz nem kell nagy tudomány, csak henteregni, meg sírós fejjel reklamálni kell megtanulni.

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
-
- Llegenda del Barça
Csak akkor ne Madridba menj!LG írta: Akkor én elmegyek C. Ronaldot utánozni. Ahhoz nem kell nagy tudomány, csak henteregni, meg sírós fejjel reklamálni kell megtanulni.

Akkor én elmegyek C. Ronaldot utánozni. Ahhoz nem kell nagy tudomány, csak henteregni, meg sírós fejjel reklamálni kell megtanulni.Lionel85 írta:Biztosan emlékeztek erre az emberre, aki Ronaldinhót utánozta. Most itt egy Messi-hasonmás:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... video.html
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Biztosan emlékeztek erre az emberre, aki Ronaldinhót utánozta. Most itt egy Messi-hasonmás:

-
- Llegenda del Barça

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy kis óévi búcsúztató
Messi legszebb pillanatai a közelmúltból
http://www.youtube.com/watch?v=PWMKpIOsP2k
Amolyan BÚÉK kívánós videó, egy nagyon hozzá illő zenével.
Messi legszebb pillanatai a közelmúltból
http://www.youtube.com/watch?v=PWMKpIOsP2k
Amolyan BÚÉK kívánós videó, egy nagyon hozzá illő zenével.

Szerintem ez egy kicsit túlzás.Lionel85 írta:Szerintem ma már nincs kivel összehasonlítani Messit, mert saját fejezetet nyitott, most már mást hasonlítják hozzá, ami szintén nehéz dolog, mert már az is nagy szó, ha valaki azon az úton indul el, mint Leo!
Az elmúlt években a Maradonával való összehasonlítás volt a divat. Kb. 5 éve. Mára már ez is elmúlt, a vb-címet kivéve mindenben jobb Messi. Akár sportolói, akár emberi oldalról nézve.
Eddig csak a tisztelet jegyében beszéltek a szakemberek, szurkolók arról, hogy csatlakozhat Messi a Puskás-Maradona-Pelé tengelyhez, ma már ez a természetes.

A lényeg azon van, h ezt a szintet meddig tudja tartani, esetleg még fokozni. Ha ilyen magasságokban lesz a játéka 4-5 év múlva is akkor tényleg lehet rá azt mondani, h a legjobb, mondjuk ehhez kellene egy VB cim is.
Viszont ha jobban belegondolok akkor nekem édes mindegy, h ő a világ legjobbja vagy sem. Rúgja a gólokat, segitse a csapatot, nekem ez számit.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A 2014-es VB-n maradandót kéne alkotani. Nem semmi lenne ha Braziliában VB-t nyernének Messi vezetésével! szurkolok a spanyoloknak de egyszerűen muszáj VB-t nyernie Leonak! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Director del Fútbol
Azért Maradonával én még várnék, de senki sem mentheti meg attól hogy minden idők legjobbja legyen.Lionel85 írta:Szerintem ma már nincs kivel összehasonlítani Messit, mert saját fejezetet nyitott, most már mást hasonlítják hozzá, ami szintén nehéz dolog, mert már az is nagy szó, ha valaki azon az úton indul el, mint Leo!
Az elmúlt években a Maradonával való összehasonlítás volt a divat. Kb. 5 éve. Mára már ez is elmúlt, a vb-címet kivéve mindenben jobb Messi. Akár sportolói, akár emberi oldalról nézve.
Eddig csak a tisztelet jegyében beszéltek a szakemberek, szurkolók arról, hogy csatlakozhat Messi a Puskás-Maradona-Pelé tengelyhez, ma már ez a természetes.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
64 meccsen lőtt 60 gólt. Ebben benne van az összes gólja az évben, mind a Barcában, mind Argentína képviseletében. Egyébként a válogatottban csak 2-t vágott, mondjuk mind2-t Batista irányítása alatt, és a Batista időszakban a gólok felét ő szerezte. Ebből is látszik, hogy Maradona mennyire nem értett se amúgy a válogatott irányításához, se Messihez.S.Agüero írta:Megkérdezhetem, hogy hány meccs alatt rúgott 60 gólt ebben az évben?
kíváncsi vagyok mennyi a meccs/gól átlagja. szerintem ez több lesz mint egy per egy.
És ezt a 60 gólt 34 meccsen szerezte, ahogy a cikkben is leírja, 13-szor duplázott, 5-ször triplázott és egyszer, az Arsenal ellen lőtt 4-et. Elképesztő!
Igen, lehet mondani hogy ne kapkodjuk el, meg még csak 23 éves, hol van ő még tőlük...de be kell látni, hogy ő 23 évesen is folyamatosan történelmet ír, és vitán felül áll, hogy ő a világ legjobb játékosa. Maradonánál én többre tartom, sportolóként is, emberileg pedig nem is lehet egy mondatban említeni őket...Puskás-Pelé meg hát nagyon-nagyon régen játszottak, nincs értelme összehasonlítani őket, de az biztos hogy Messi a mai kornak olyan mint ők voltak anno az akkori világnak...Lionel85 írta:Szerintem ma már nincs kivel összehasonlítani Messit, mert saját fejezetet nyitott, most már mást hasonlítják hozzá, ami szintén nehéz dolog, mert már az is nagy szó, ha valaki azon az úton indul el, mint Leo!