levproff írta:Nem értem, hogy ezt az örömködést miért emeled így ki vagy miért kerítesznek neki ekkora feneket. Csupán annyit írtam, hogy örülök, hogy a MU nem tudta behúzni a 3 pontot. Nem írtam semmi olyat, hogy "olléééé", vagy "juppéé" meg semmi. Nálam ez az örömködés.
Ez most kb. olyan, mintha te írnád egy Real x után, hogy örülök hogy a Madrid nem tudta behúzni a meccset, és erre valaki "neked esne", hogy ne örömködj, mert szegények szabálytalan gólt kaptak. Szóval remélem érted mi akarok mondani.
Velem ez nem történhet meg, elvből nem örömködöm ilyen esetben ha szeretett csapatom időben később játssza le a fordulóbeli meccsét nehogy pofára esés legyen a vége.
Engem nem zavart az hogy örültél a MU botlásának, annyit mondtam hogy a MU szimpatizánsokat zavarhatta.
Ami szemet szúrt, az az, hogy úgy örültél ennek, hogy a MU-t megfosztották a győzelemtől, másnap meg elkeseredésedben szidod az Arsenalt sújtó ítéleteket elkövető bírókat, ezen a meccsen illetve állításod szerint ebben a szezonban volt több is.
Azt csinálsz amit akarsz, nekem ez nem tetszett.
levproff írta:Azt meg még mindig nem értem, hogy az miért nevetséges, hogy Cesc azt nyilatkozta a Chelsea legyőzése után (amikor gondolom pörgött ezerrel), hogy képesek legyőzni nagy csapatot is. Mi sem vagyunk verhetetlenek, sőt. Ettől függetlenül még a párharc egyértelmű esélyese a Barca, ezt nem is vitatom. (bár miért is vitatnám, hisz nekik jobban szurkolok, mint a londoniaknak.)
Nem akarlak megbántani, a Chelsea gödörben van, ez jobban hozzájárult az ágyúsok sikeréhez mint a jó formátok.
Nagy csapatot amelyik jó formában van, nem tud legyőzni az Arsenal, és bajnokságot vagy Bl-t nem fog nyerni.
Ennyi.
De természetesen bizakodva kell nyilatkozni, engem nem is zavar, sőt, ezt kell tenni, csak nevetséges, ironikus.