Tim írta:...
Sziasztok!
Köszönöm neked is Tim!
Egyelőre egy sima PAL DVD került tesztelésre, méghozzá egy idei film, ami hozta azt, amit vártunk. Ugyan nekem még csak szimpla LCD-vel volt dolgom eddig, plazmát csak üzletekben láttam, így előbbihez tudom viszonyítani. Kenterbe veri rengeteg szempontból. Többek közt az már hatalmas dolog, hogy még egészen éles szögből is látszódnak a színek és sokkal élénkebbek. Nálam az eddigi legjobb élvezhetőséget nyújtotta, s ugyan a képernyő méreteiből és a minőségtől adódóan volt néhány gyengébb képkocka, ha már csak szimplán lesz használatban, nem a részletekre odafigyelve, nem a legmagasabb elvárásokkal, akkor maximálisan elégedettek lehetünk. A hangminőséget nem igazán tudom értékelni. Amit még hozzáfűznék, hogy nem volt gond a beépített lejátszóval, mármint a sebességgel, kíváncsi vagyok, hogy ez HD minőségnél is tűrhető lesz-e.
Nézegettem is filmeket a "kölcsönzőben", ebben a tekintetben a 720p jelenleg az elterjedt, de van még más (jobb) lehetőség is?
Egyébként a sportcsatornák szempontjából óriási az előrelépés. Ugyan a szolgáltató jele közel sem HD minőségű, a korábban LCD-n tapasztaltakhoz képest (még ha szűk 20 centivel kisebb is a képátmérő) hatványozottan, s még annál is jobb az eredmény. Nem tudom, az adásminőség változott-e (kétlem), de teljesen más a képvilág, sokkal tisztább, élesebb.