ozsimiki írta:
+ Csabának is teljesen igaza van, Björndalen és még rengetegen felférhetnének ilyen listákra, én főleg azok közül választottam, akiknek a sportágát nézem is rendszeresen.
Ezt gondoltam. De valóban úgy van, ahogy Csaba mondja, minden sportágból van 1-2 ember, akinek helye lenne ezen a listán.
A másik dolog, meg ha a 2000-2010 közötti intervallumot nézzük, az igazságtalan olyanokkal szemben akik a 90-s évek végén illetve a 2000-s évek elején alkottak nagyot.
Na mind1, én is írok egy listát, sorrend nélkül a kedvenc sportágaimból:
Zidane-ő pont az az eset, akinél ha szigorúan azt a 10 évet nézzük, akkor lehet nem lenne helye, de ha az egész karrierjét veszem figyelembe, akkor számomra ő volt a legmeghatározóbb futballista az elmúlt években.
Ronaldinho-Neki csak rövid volt a tündöklése, de nagyon fényes. Olyan dolgokat láthattuk tőle, amit nagyon senkitől előtte, hatalmas szerepe volt abban, h a Barca visszakerüljön Európa elitjébe. Úgy érzem, azzal, h ő már nincs a futball krémjében, ugyanúgy eltűnt vele a Joga Bonito is. Messi csinál szép dolgokat, de nem hasonlítható ebből a szempontból R10-hez.
Schumacher-őt nem kell magyarázni.
Federer-őt sem.
Semi Schilt-4 VB cim, + nagyon kevesen tudták legyőzni. Igazából 3 ember: Ignasov még a karrierje elején, Peter Aerts 3x, illetve hatalmas csalással Choi.
Ahonen, Amman
Stone Cold Austin-kérdés, h mennyire számítható sportnak a pankráció, de mivel hivatalosan is oda sorolják, így én is. Nagyban hozzájárult, h a WWE le tudta győzni a WCW-t.