Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem rosszMessiFan írta:Új sig új textúrákkal
Sokkal. De egy felirat még mindig hiányzik.fanbarca írta:
Így jobb?
Perfectfanbarca írta:
Így jobb?
Nekem nem jön be ez a natúr háttér. Inkább valami olyasmit színeket tudnék elképzelni mint amilyen a mez.fanbarca írta:
![]()
10/9,5. Egy feliratot hiányolok róla. Amúgy hibátlan. Megpróbálok majd valamit én is alkotni Csani renderéből.fanbarca írta:
![]()
Nekem csak a text nem tetszik,illetve az hogy a render csak úgy "oda lett dobva."(bár én is így csinálom néhaFtcSikiHun írta:
Építő jellegű véleményeket várok.
Nekem tetszik, 2 egyszerű dologgal fel tudod javítani:FtcSikiHun írta:
Építő jellegű véleményeket várok.
A sárga folt szvsz nem mutat jól az arcán, de ezen kívül okés. Ja meg jól nézne ki rajta egy felirat mert így nem tudom kicsoda ez a nagyarcúronaldinho89 írta:...
B. Tamás írta:Nekem alapvetően tetszik, viszont ha lenne még rá egy kevés időd, csinálhatnál még rajta pár dolgot: az elmosódás nagyon tetszik, de én jobban ki szeretném hangsúlyozni az arcokat, szóval pl. Pep fejével egy élesebb részt lehetne csinálni. Utólag jutott eszembe, hogy egy 'Special Five' is rámehetne valahova stílusosan.
Egyébként maga a felirat nagyon tetszik, mind a stílusa, mind az elhelyezése. Grat.
Ez szép lett! Hát még ha bírnám is a képen látható majmot...... akkor 10/10 lenne... így csak 9,999999999/10ronaldinho89 írta:
Nekem alapvetően tetszik, viszont ha lenne még rá egy kevés időd, csinálhatnál még rajta pár dolgot: az elmosódás nagyon tetszik, de én jobban ki szeretném hangsúlyozni az arcokat, szóval pl. Pep fejével egy élesebb részt lehetne csinálni. Utólag jutott eszembe, hogy egy 'Special Five' is rámehetne valahova stílusosan.
Jó ez a képPiqué írta:
![]()
![]()
Jobb alsó sarokban szórakozol a layer-kezelőnél az Opacity-vel és Fill-lel.FtcSikiHun írta:Sziasztok. Valaki eltudná nekem magyarázni ezen a képen, hogy hogy lehet halványabbá tenni egy alakot?
mint például ezen:
A háttérben halványabb Ronaldinho. olyat hogy lehet?
Előre is köszönöm.
Akkor már lehet. De nem csinálok másikatTocy írta:Áh, majd holnap után...nemámKidb írta: Nincsmit. Nem ám holnap meg lecseréled![]()
Áh, majd holnap után...nemámKidb írta:Nincsmit. Nem ám holnap meg lecseréledTocy írta: Köszönöm szépen! Nagyon tetszik![]()
Nincsmit. Nem ám holnap meg lecseréledTocy írta: Köszönöm szépen! Nagyon tetszik