A Sky Sports állandó szakkomentátora, Andy Gray kissé túlzott, amikor a Barcelonát és Lionel Messi kritizálta.
Az Aston Villa és Everton egykori csatára szerint a mindenki által sokra tartott Barcelona nem állná meg a helyét a Premier League-ben, sőt, a kommentátor szerint az angol ligában Lionel Messi egyáltalán nem tudna érvényesülni.
– Messi komoly bajban lenne, ha mondjuk a Stoke Cityben kellene játszania egy hideg estén – mondta Gray a Manchester City-Everton meccs felvezetéseként. – A Barcelona egyébként is képtelen lenne érvényesülni a Premier League-ben, hiszen korábban még nem játszott olyan csapattal, mint a már említett Stoke.
Normális ez az ember? Ha jól emlékszem a Valencia 2 meccsen is lefocizta (persze az eredmény nem ezt mutatja, de aki látta a meccseket az tudja) a MU-t a BL-ben, aki nem utolsó sorban vezeti az angol bajnokságot. Hányadik most a Valencia? A Real és a Barca is megverte a Valenciát. Na most kérdem én, hogy lehet vki ilyen ostoba? Ezeket az angol csapatokat nem 5 góllal, hanem 8-10 góllal vernénk őket. Ha vki látott mostanában angol bajnokit, akkor meg tudja mondani, hogy milyen alacsony színvonalú játékot mutatnak ezek az angol csapatok (tisztelet a kivételnek). Másrészt meg sztem 1-2 csapat örülne Angliában, ha olyan csapatuk lenne, mint a Barca és olyan játékosuk, mint Messi. A BL-ben lehet majd villogni
Szánalom ez a nyilatkozat. Bocs, ha esetleg túlzó is voltam, meg indulatos, de nagyon gyorsan fölbosszantott.
Szerk: forrás: sportklub.tv