Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jelenleg ez a menő betűtípus vagy mi???Messithebest írta: Szerk.: Nekem ez jött ki:
![]()
![]()
Na hogy?Ilúvatar írta:hmmm ezt másképpen csináltam volnamármint a szöveges részt.
Köszi,én is megpróbálom nemsokára.MessiFan írta:Majd ma megpróbálom vagy ha nem ma akkor holnap.Messithebest írta:(blablabla)
Majd ma megpróbálom vagy ha nem ma akkor holnap.Messithebest írta:(blablabla)
Ez ugyan az mint az enyém csak kicsibenMessiFan írta:![]()
Olyan mintha hányni készülneMessiFan írta:
Szép! Tetszik az a régies, "összekarcolt" fényképes hatás.fanbarca írta:Első nagy méretű sigem :
v1
v2
Vedd ki a pókháló féle effektet és baloldalra írd rá a nevét (nem muszáj) és úgy tökéletes lesz.fanbarca írta:Első nagy méretű sigem :
v1
Szerintem simán lehetne egy kisebb tutorialt írni az egyik sigről! Pl arról ami az aláírásod.Kidb írta:Mit szeretnél, hogy és miben segítsünk? Szerintem a felmerülő kérdésekre mindig szokott valaki válaszolni.
Állítottam volna még az expozíción, hogy fényesebbnek tűnjön és a felirat is elférne.fanbarca írta:
![]()
![]()
Senki sem véleményezi?
Én eddig nem is láttamfanbarca írta:
![]()
![]()
Senki sem véleményezi?
Én pl Photoshoppal de van aki Gimpet használ.fcjoc írta:Kérdés
Meik progival csináljátok ezeket a bannereket?
Mit szeretnél, hogy és miben segítsünk? Szerintem a felmerülő kérdésekre mindig szokott valaki válaszolni.fcjoc írta:Kérés
Szerintem nagyon sokat segítenétek azoknak, akik most akarják elkezdeni, de nem tudnak hozzá fogni. Help US!
ráismertemcsaNii' írta:Elkezdtem csinálni egy vectoros siget, még a vektorral se vagyok kész
eddig ilyen:
remélem fel lehet ismerni, bár haj nélkül kicsit fura, meg hát alapból f*s is..
Afellay?csaNii' írta:remélem fel lehet ismerni, bár haj nélkül kicsit fura, meg hát alapból f*s is..
Nekem sima mezei Hamedem van azt fel tudom ajánlani.albicelesteX írta:Hello!Valamelyik Mester csinálna nekem egy új siget?Az egyik szélén Roy Jones Jr. a másik szélén nassim hamed és középen egy Barca címer.Nagyon hálás lennék!Előre is köszönöm!
Olvastam de ma nem voltam itthon és holnap is dolgozok. Ha lesz időm ránézek.Tocy írta:Kidb ment egy pü