Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Én már vagy 2-3 éve követem folyamatosan adásról adásra PPV-ről PPV-re.L.Messi 10 írta:Néz innen valaki pankrációt? Ha igen ki a kedvenced?

én követem,meg LG-t is tudom hogy szereti.L.Messi 10 írta:Néz innen valaki pankrációt? Ha igen ki a kedvenced?
Régebb sokat néztem. Nálam Cena a nr.1L.Messi 10 írta:Néz innen valaki pankrációt? Ha igen ki a kedvenced?

Remek video.Kovi írta:Nem tudtam, hova tegyem.
http://www.youtube.com/watch?v=o7562-XR ... re=related
Elképesztő évet zárt a spanyol sport. Ez a vidi meg zseniális.
Iniesta-Nadal-Pau, nem rosszKovi írta:Nem tudtam, hova tegyem.
http://www.youtube.com/watch?v=o7562-XR ... re=related
Elképesztő évet zárt a spanyol sport. Ez a vidi meg zseniális.

Már megy a darts-vb, bet365-ön lehet nézni (sportfogadós oldal, regelni kell), nagyon jó minőség, csak nem tudom kitenni nagy képernyőre.Kovi írta:Valaki nem tudja, mi újság van a darts vb-vel? Valamikor így újév tájékán szokták rendezni, de asszem' már tavaly sem volt hozzá szerencsém. Vagy a Sport TV már nem szokta közvetíteni?

Még a végén Daffynak lesz igaza...ozsimiki írta:Zürichben tart a Rafa-Federer jótékonysági tenisz meccs.
első szettet Nadal nyerte 6-4re, másodikban break előnnyel vezet Federer.
eurosport.
Vamos!
szerk: holnap Madridban ugyanők játszanak, csak akkor Nadal alapítványa javára.

Érdekes.ozsimiki írta:Akik nézték,nézik a sport1en a Heti helyzetet, hallhatják,h mi a különbség Nadal és Federer között. bár eddig azt hittem,h Federer is egy szerény tag,pályán ez jön le,de öltözőben és a többi teniszezővel már keményen Janiskodik állítólag. míg Rafa ott is korrekt![]()
Jah és ezt Temesvári Andrea mondta,aki mindkettővel találkozott személyesen, és azelőtt nagy Federer rajongó volt (azt hozzátette,h a játékát még mindig bírja),de csalódott azért a svájciban, míg Rafánál ugyanazt látta ami le is jön,h mindenkivel korrekt,és szerény.
Real Szurkoló, ha minden igazFecooo írta:csak csatlakozni tudok hozzátok, Nadal legnagyobb erénye a tudása mellett a szerénysége... (ugye nem kell mondanom, melyik csapat játékosaival lehet összehasonlítani a focisták közül![]()
)
ha szigorú akarnék lenni, Rafának egy nagy hibája van mindössze...
( nah mi az?)
Ez egyébként Titinél is így vanozsimiki írta:Akik nézték,nézik a sport1en a Heti helyzetet, hallhatják,h mi a különbség Nadal és Federer között. bár eddig azt hittem,h Federer is egy szerény tag,pályán ez jön le,de öltözőben és a többi teniszezővel már keményen Janiskodik állítólag. míg Rafa ott is korrekt![]()
Jah és ezt Temesvári Andrea mondta,aki mindkettővel találkozott személyesen, és azelőtt nagy Federer rajongó volt (azt hozzátette,h a játékát még mindig bírja),de csalódott azért a svájciban, míg Rafánál ugyanazt látta ami le is jön,h mindenkivel korrekt,és szerény.
Én néztem és én is hasonló véleményen vagyok. Azt hittem, hogy Roger is hasonló karakter a magánéletben, mint Rafa. Nadal igazi példakép lehet minden sportoló számára...ozsimiki írta:Akik nézték,nézik a sport1en a Heti helyzetet, hallhatják,h mi a különbség Nadal és Federer között. bár eddig azt hittem,h Federer is egy szerény tag,pályán ez jön le,de öltözőben és a többi teniszezővel már keményen Janiskodik állítólag. míg Rafa ott is korrekt![]()