Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akyanyme munkája, 100%!Tdavid írta:http://oi54.tinypic.com/24qmstj.jpg
Facebook-on találtam ezt a képet
Sztem nagyon ütős kis munka
Én is lementettem a képet, nagyon bejön. Majdnem annyira mint az avatarom
Fogok tenni, egy iconnal egyutt. Csak meg nem dontottem el, h mi/ki legyen rajtuk.De neked miért nincs kint egy se?
Ütőshigany írta:
Ó de babahigany írta:
Egyáltalán nem vagyok mester, de itt van egy:szajko írta:Sig mesterek! Valami szebb Xavis avát nem tudnátok összedobni idei hazai mezzel?Előre is köszönöm!
Majd fogják, még korai Afellay, majd 2 hónap múlva. Gyönyörű munka!Kidb írta:Kösz. Bár annyira mégse, hogy vigye valakiMessiFan írta: Nagyon szépen összeállt Kidb sigje. Minden tökéletesen passzol egymáshoz. Grat!
Kösz. Bár annyira mégse, hogy vigye valakiMessiFan írta: Nagyon szépen összeállt Kidb sigje. Minden tökéletesen passzol egymáshoz. Grat!
Áhh sajna nem, valahol az A4 és az A5 között van, majd rákeresek.Slither írta:Azt gondoltam hogy bejön.![]()
Mekkora méretű, rendes A4-es?
Ha nem gond ezt használatba is venném.higany írta:
Pfűű, ez nagyon kegyetlen lett. Grat.!higany írta:
Azaz, nekem nagyon bejön.Slither írta:Wacom tábla? Egy olyanra simán lecserélném az Androidos tabletemet.![]()
Wacom tábla? Egy olyanra simán lecserélném az Androidos tabletemet.Bree írta:Kaptam karácsonyra egy grafikus táblát, nagyon jól elvagyok veleVan olyan aki ilyennel dolgozik? Érdekelne nektek hogy válik be.
Elég szépre sikerült, bár nekem egy kicsit túl sötét. Több kontrasztot rá és egy kis javítás az árnyékokon és akkor még jobb lesz.
Nekem nagyon tetszik csak annyi a baj vele,hogy homályos a címer.
Igaz hogy most is Brady-s az avám, de remélem nem gond ha viszem. Nekem nagyon bejön!Piqué írta:hOpp egy Brady![]()
![]()
Nekem nem tetszik, hogy a nyakán is rajta van az effekt.Piqué írta:hOpp egy Brady![]()
![]()