Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm!:)davidvilla77 írta:Úgy látom nagyon belejöttél a sigkészítésbe. GratulálokEz is nagyon szépen sikerült
Így ahogy Rata is mondja csak a fontot szedem és a többit (elrendezés, kinézet) én magam csinálom. Sok időt szoktam rá fordítani, mert egy szép felirat "elvihet" egy rosszabbul sikerült siget is.Rataccess írta:Szép a text valóban, de ez egy teljesen egyszerű betűtípus, Ariallal is ugyanilyen szépen mutatna - lehet hogy az is. A felirat szépsége ezen a sigen nem a betűtípus érdeme, hanem a sigkészítőéfanbarca írta:
Egyszerűen fatnasztikus!
Honnan szedted ezeket a jó betűstílusokat?
Szép a text valóban, de ez egy teljesen egyszerű betűtípus, Ariallal is ugyanilyen szépen mutatna - lehet hogy az is. A felirat szépsége ezen a sigen nem a betűtípus érdeme, hanem a sigkészítőéfanbarca írta:Egyszerűen fatnasztikus!Kidb írta:Ha már ekkora Afellay láz van, akkor én is beszállok:
Honnan szedted ezeket a jó betűstílusokat?
Hát az új játékosunkat meg kell ünnepelniKidb írta:Ha már ekkora Afellay láz van, akkor én is beszállok:
Használhatom??davidvilla77 írta:
Én is, legalábbis az avatarokat. Azokat egyszerűként szeretem.sjay írta:Szándékosan csináltam ilyenre, nem szeretem túlbonyolítani a képeket.MessiFan írta:
A színek jók de túl egyszerű.
Annak én is örülnék.fanbarca írta:Valaki dobna egy Afellayos rendert?
Jó ez csak nem Affelay hanem Afellay.MessiFan írta: A színek jók de túl egyszerű.
Nagyon jó.sjay írta:
??
A színek jók de túl egyszerű.sjay írta:
??