Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És próbálj változtatni a szövegen és a textúrákon is.sjay írta: A háttéren világosíts egy kicsit, mert ez nekem valahogy túl színes
Én egyből tudtam. Egy életre bennem marad a Klub VB-n szerzett fejes gólja, akkor ünnepelte így a gólját!L.Messi 10 írta: (szerk: a Pedros képen milyen mezben van? Nem ismerek rá)
Elég érdekes a hatás akkorcsaNii' írta:A narancssárga, csak a sigen zöldes
Olyan rossz volt?Ilúvatar írta:Nekem is volt ilyenem, el is adtam.Inkább maradok a hagyományos módszernél, az egérnél
Nekem is volt ilyenem, el is adtam.Bree írta:Kaptam karácsonyra egy grafikus táblát, nagyon jól elvagyok veleVan olyan aki ilyennel dolgozik? Érdekelne nektek hogy válik be.
L.Messi 10 írta:csaNii' írta:SZERINTEM VANNAK ITT MÉG OLYANOK AKIK NEM REGISZTRÁLTAK:
WWW.HUNGFX.HUNGARIANFORUM.NET
Hmm?Na ez igen! Brutálisan jók lettek!
(szerk: a Pedros képen milyen mezben van? Nem ismerek rá)
Nagyon tetszik! Ha lesz egy kis időd (gondolok mondjuk a 2 ünnep közti időszakra), akkor tudnál ugyanilyen stílusban készíteni egy siget, amin Xavi-Ini duo van. Ha igen, akkor gyorsan keresek képet, vagy ha te szeretnél, akkor csak annyi lenne a kérésem, hogy gólörömös kép legyen róluk. Köszi!fanbarca írta: V4
Köszi! nem olyan rossz ez! Én is már kicsit próbálkoztam:Rataccess írta: Hát, ennyit sikerült kihoznom belőle
jó lettfanbarca írta:v1
v2
![]()
![]()
![]()
Ezdavidvilla77 írta:Szerintetek melyik a jobb, a mostani aláírásképem vagy ez:
![]()
![]()
+1fanbarca írta:A mostani sokkal jobb ...davidvilla77 írta:Szerintetek melyik a jobb, a mostani aláírásképem vagy ez:
![]()
![]()
Hát, ennyit sikerült kihoznom belőleMessithebest írta:Türelmesen várokRataccess írta:
Jah, rápróbálok majd nagy méretben, aztán úgy méretezed ahogy akarod... De nem most
Ez lett a legjobb. Egy felirat ráférne még de így is tetszik!fanbarca írta: V4
Imádom ezt a textúrát amit háttérnek használtál, rengeteg sigemen használtam márfanbarca írta:Kicsit szórakoztam :
V1
V2
V3
![]()
![]()
![]()
Nem rosszak! Grat!fanbarca írta:Kicsit szórakoztam :
V1
V2
V3
![]()
![]()