Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi! Hát a V2-n egy lazább,kékesebb textúrával átfedtem a siget,és ezért kelt ilyen hatástMessiFan írta:Nem lett rossz mert a háttér az jól néz ki. A V1 tetszik mert a másikon szegény drogba rosszul lett
1-2 effekt ráférne Drogbára.
Így tovább!
Vajon mi lehetett ez,hogy ugyan arról csináltunk siget?MessiFan írta:Csináltam 3 Drogbás siget de sajnos elég gyengék lettek:
V1:
V2:
V3:
Építő jellegű kritikákat kérek karácsonyra!
Messithebest írta:Ezt most csináltam:
V1:
V2(egy lazább textúra rárakásával):
Vélemények![]()
(Háttér megint csak saját)
MúkodikS.Agüero írta:[img]képlinkje[/img]Tocy írta:Annyit kérdeznék még...hogy is kell berakni a képet aláírásnak?Vmi img kell, de nemtom hogyan...( sry szerencsétlen vagyok
)
Köszönöm! Így is jósjay írta:Capture itMessithebest írta:
Szép! A Felirat fontjának mi a neve amit használtál(Mascherano felirat)? Az nagyon tetszik,lehet h kipróbálnám
Tocy:
Bocsi, a feliratot nem sikerült eltalálnom, így nem tudtam rárakni :S
Köszisjay írta:Capture itMessithebest írta:
Szép! A Felirat fontjának mi a neve amit használtál(Mascherano felirat)? Az nagyon tetszik,lehet h kipróbálnám
Capture itMessithebest írta:
Szép! A Felirat fontjának mi a neve amit használtál(Mascherano felirat)? Az nagyon tetszik,lehet h kipróbálnámsjay írta:
??![]()
A feliratokkal hadilábon állok
Koma, esztétikára is figyelni kell a sig készítéskorsjay írta:
??![]()
Na ez ügyesen lett megcsinálvaMessithebest írta:Leszedtem a rendereket és újra csináltam a háttért az előző sigemen(csak a háttér van rajta):
Vélemények![]()
Én issjay írta:
??![]()
Rakj rá jobboldalra egy halvány címert és rá egy Thierry Henry-t és az alá azt hogy New York Red Bulls.sjay írta:Valaki tudna tanácsot adni? Mit rakjak még erre? :S
http://i56.tinypic.com/2ef84ys.jpg
(Nálam valamiért most nem működik az [Img] BB kód)
Nagyon ütdavidvilla77 írta:Új aláíráskép!
(Tudom túl egyszerű, de nekem tetszik)![]()
Köszi!L.Messi 10 írta:
Szépek! (egyébként én is arra gondoltam, csak nem látom a kék/piros csíkot a mez felső részén)
Szépek! (egyébként én is arra gondoltam, csak nem látom a kék/piros csíkot a mez felső részén)Messithebest írta:A zöld idegenbelink(idei).L.Messi 10 írta:
(szerk: a Pedros képen milyen mezben van? Nem ismerek rá)
Más:Csináltam egy siget a háttérre:
Háttér:
V1:
V2(egy lazább textúra rárakása után...):
Vélemények![]()
szerk.: Köszi Lionel,én is elégedett vagyok vele,külön le is mentettem