Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
szerintem simán a rómailui1698 írta:Majd a sport tv-nél eldöntik.Lionel85 írta:A 14-es pontban a legrosszabb igazolásnál a mi Adrianónk van, vagy a római Adriano?
Az nekem is eszembe jutott.lui1698 írta:Majd a sport tv-nél eldöntik.Lionel85 írta:A 14-es pontban a legrosszabb igazolásnál a mi Adrianónk van, vagy a római Adriano?
Majd a sport tv-nél eldöntik.Lionel85 írta:A 14-es pontban a legrosszabb igazolásnál a mi Adrianónk van, vagy a római Adriano?
Szavazni egyre szerintem, de jelölni többet is lehet.ElBartimaeus írta:Év fórumozójánál csak egyre lehet szavazni?
kár, akkor majd jövőre próbálkozom.Andris írta:Hopsz, elfelejtettem mondani: Év fórumozója kapásból nem lehet az, aki bármikor, bármiért tiltva volt ebben az évben. Volt 1-2 ilyen jelölt, de sajnos őket nem tudjuk most figyelembe venni. Sajnálom!
Ebből kicsit azt szűrtem le, hogy úgy gondolod azért szavaztam rád, hogy rám is érkezzen voks.messideco írta:Köszi sjay (frog) a jelöléstJól esik, hogy gondoltál rám, de szerintem Bob Marley, PUYOL, Illuvatar vagy Kalap fogja a szavazatot kapni tőlem
És ezekről az emberekről van egy lista, hogy más ne szavazhasson rá?Andris írta:Hopsz, elfelejtettem mondani: Év fórumozója kapásból nem lehet az, aki bármikor, bármiért tiltva volt ebben az évben. Volt 1-2 ilyen jelölt, de sajnos őket nem tudjuk most figyelembe venni. Sajnálom!
Lionel85 írta:Na akkor szerbusz, én meg a volt moderátor Lionel vagyok.Kardi írta:de..Lionel85 írta:Félve kérdem meg: te nem a SAMPOS Kardi vagy?EBSS
de.Lionel85 írta:Félve kérdem meg: te nem a SAMPOS Kardi vagy?
Nekem is marha jó lett most a kedvem, mióta olvastam a nevemet a listán.Fernando írta:Köszi a jelölést% Én se számítottam rá! Jól esikNálam daffy a nyertes amúgy!