Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A zöld idegenbelink(idei).L.Messi 10 írta:
(szerk: a Pedros képen milyen mezben van? Nem ismerek rá)
csaNii' írta:SZERINTEM VANNAK ITT MÉG OLYANOK AKIK NEM REGISZTRÁLTAK:
WWW.HUNGFX.HUNGARIANFORUM.NET
Hmm?
Ki az az Onyewu?sjay írta:
Vélemények?:D
Ohh köszönömfanbarca írta:
Nemertelek![]()
Hogy lehet ilyen jó, engem már simán megelőztél, pedig te később fogtál hozzá a sigkészítéshez, nem tudok fejlődni .
FANTASZTIKUS MUNKA
Türelmesen várokRataccess írta:
Jah, rápróbálok majd nagy méretben, aztán úgy méretezed ahogy akarod... De nem most
Jah, rápróbálok majd nagy méretben, aztán úgy méretezed ahogy akarod... De nem mostMessithebest írta:Szerencséd hogy ilyen jó memóriám vanRataccess írta:
Sajna nincs meg a forrásfájl így nem tudom leszedni, igazából fogalmam nincs hogy ilyen textúrákat használtam, így nem hiszem hogy reprodukálni tudnám![]()
![]()
http://www.photoshopstar.com/wp-content ... exture.jpg ez volt a háttér.
http://eckodesign.eu/wp-content/uploads ... _Large.jpg
és ez volt a címer.
Megpróbálnád egybe rakni egy sig méretben? Köszi.
mert időigényesmessideco írta:Miért hagytad abba a képszerkesztést? Ezek nagyon jók
Szerencséd hogy ilyen jó memóriám vanRataccess írta:
Sajna nincs meg a forrásfájl így nem tudom leszedni, igazából fogalmam nincs hogy ilyen textúrákat használtam, így nem hiszem hogy reprodukálni tudnám
A háttért nem szabad élesíteni, úgy volt a jó. Csak a játékosokat kellett élesíteniMessithebest írta:
Így
Sajna nincs meg a forrásfájl így nem tudom leszedni, igazából fogalmam nincs hogy ilyen textúrákat használtam, így nem hiszem hogy reprodukálni tudnámMessithebest írta:Üdv! Régebben,már nem is tudom mikor de készült itt egy sig. Ez lenne az:
Ha jól emlékszem Rataccess készítette. Amennyiben igen,le tudnád szedni a játékosokat róla,és csak a háttér maradjon,mert az eszméletlenül tetszik és fel is használnám,természetesen ha nem lenne nagy gond csak akkor. Hálás lennék érte.