Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, nagyon nehéz választani egyetlen fórumozót, mert vannak jó arcok, még ha nem is rendszeresen beszélek velük, de egy-egy témában tudtunk jókat beszélgetni.lui1698 írta:Köszcsiszercsi aki jelölt!
Durva amúgy, mert nagyon sok jó arc van a fórumon. Kapásból tudnék 10-15-öt írni (ebből 14 én lennék).
Év legrosszabb fórumozója nem lesz valamikor, mert lenne pár jelöltem arra is?
Rohadtul téged foglak jelölni. Többek között az ilyenek miatt.lui1698 írta:Köszcsiszercsi aki jelölt!
Durva amúgy, mert nagyon sok jó arc van a fórumon. Kapásból tudnék 10-15-öt írni (ebből 14 én lennék).
Év legrosszabb fórumozója nem lesz valamikor, mert lenne pár jelöltem arra is?
Ha szeretnéd onnan is tehetekLionel85 írta:Magasról?Messithebest írta:Sőőt én rád is tettem![]()
Köszi!
Nem baj azfcbarca0827 írta:Amúgy ne zavarjon, hogy még nem kell szavazni.Messithebest írta:Sőőt én rád is tettem![]()
Dec. 31-ig van a "jelöltállítás".
Amúgy ne zavarjon, hogy még nem kell szavazni.Messithebest írta:Sőőt én rád is tettem![]()
Sőőt én rád is tettemLionel85 írta:Jelölt vagyok az Év Fórumozója díjra???![]()
Azt hogy??? Én asztem utáltok...![]()
![]()
Amúgy köszönöm szépen a jelölést.
Igazad van. Én, valamiért abba voltam, hogy idén januárban igazolta a Liverpool Aquilanit. Azért "ajánlottam" az év legrosszabb igazolásaihoz. De, utánanéztem, tavaly augusztusba... Így, már tényleg nem oda való.messideco írta:Jött egy alternatíva Csigáról is.
De megint csak azt mondom, hogy a 2009-es, és nem 2010-es igazolás. Aquilani esetében is ezt jegyeztem meg.
Én voltam.Bob_Marley írta: Aki meg engem írt mint év fórumozója biztos már jóízűen készül a karácsonyra, s némi alkohol befolyása lehetett eme meggondolatlan döntésre!De természetesen jól esik, mégha ki is borítom néhanapján a társaságot
daffy írta:ha andris berakja,akkor már nincs mit tennemcsababarca írta:daffy írta:csababarca hiányzik a jelöltek közül!!
Köszi Daffy jól esik:)
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=896
ide írj,és akkor tudok bekerülni,magamat nem írom be:D
BeraktalakA.
ha andris berakja,akkor már nincs mit tennemcsababarca írta:daffy írta:csababarca hiányzik a jelöltek közül!!
Köszi Daffy jól esik:)
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=896
ide írj,és akkor tudok bekerülni,magamat nem írom be:D
BeraktalakA.
daffy írta:csababarca hiányzik a jelöltek közül!!
Miert?Fecooo írta:Leomessi14, ez kicsit puncsos lett![]()