Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én jelöltem és tényleg a liverpooli fél éve miatt. Ebben az évben volt? Igen.messideco írta:Szerintem igen, de az nem az idén volt, úgyhogy szerintem ki kellene venni...sneco7 írta: Vagy ez még a Liverpoolos évére vonatkozik?
Már benn vagyokmessideco írta:Ha tényleg jelölnének, én Rád szavaznék.Kalap1988 írta:Engem ki jelölt be év fórumozójának? Nagy megtiszteltetés a jelöltek közt lenni, köszönöm!
Én írtalak be Téged meg jelwazt.Kalap1988 írta:Engem ki jelölt be év fórumozójának? Nagy megtiszteltetés a jelöltek közt lenni, köszönöm!
ez itt a lényeg szerintem... nem lesz kedvem egy telefonkönyvi fórumozók neveit olvasgatni. Kellene valamilyen megkötés szerintem. pl. egy fórumozó maximum 2 tagot említhet meg.Slither írta:Olyanokat jelöljetek, akire szavaznátok is. Nem az a cél hogy minél több versenyző legyen.
Nálam is. Abban a pillanatban amikor belőtte, én oda ítéltem neki a Puskás díjat.
Bocsi kimaradt egy "nem"Varatrix írta:Kicsoda?torrentkiller írta:szerintem már régen sorolható a "tehtség" kategóriába. k
Nálam benne az fogott meg, hogy nem épp a legnagyobb klubból emelkedik ki eszméletlen mód.kanty írta:De Gea: EL győzelem + eléggé meggyőző teljesimény.
Kicsoda?torrentkiller írta:szerintem már régen sorolható a "tehtség" kategóriába. k
Én írtam oda.De már javítottam.MessiFan írta:Andris, miért írtad az év Barcelonai góljához Dzszudzsák gólját?:D
Bale: nagyon jó ősz, szinte mindennel ő volt tele.Varatrix írta:Olyat kérhetek ebben a topikban, hogy érveljetek?
Nem tudom eldönteni ki az év tehetsége Európában.
Nálam a három dobogós: Bale, Özil, De Gea
Varatrix írta:Olyat kérhetek ebben a topikban, hogy érveljetek?
Nem tudom eldönteni ki az év tehetsége Európában.
Nálam a három dobogós: Bale, Özil, De Gea
Kábé, azt, mintha az lenne odaírva, hogy párnahuzat.messideco írta:Ezen szavazáson a citrom mit jelent?