Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem kb azt, mint anno "vegyük meg Fabregast 45 milláért"messideco írta:Ezen szavazáson a citrom mit jelent?
Még én se tudom pontosan, de ahogy már irtam kb, 5 olyan fórumozó van aki befutó lehet, legalábbis nálam.sjay írta: Én ha szavazok, fogalmam sincs kire teszem a voksom
Hát nekem is van egy top5 félém, majd beíromBányász írta:Jelölteket lehet állítani.Írd be nyugodtan kire gondoltál aztán ha mások is így gondolják még bármi megtörténhet.Tocy írta:
Ezzel csak az a gond hogy a megszokott, avagy híres fórumozók nyerhetnek, mert őket ismeri igazán a nép...pedig pár kevesebb hsz-es tag több jó dolgokat ír...mármint lehet![]()
Nem mellékes az sem,h az általad "híresnek" nevezett fórumozók közül bizony rengetegen kevésbé aktívak mint régebben.Szóval ismétlem bármi lehet!
Jelölteket lehet állítani.Írd be nyugodtan kire gondoltál aztán ha mások is így gondolják még bármi megtörténhet.Tocy írta:Ezzel csak az a gond hogy a megszokott, avagy híres fórumozók nyerhetnek, mert őket ismeri igazán a nép...pedig pár kevesebb hsz-es tag több jó dolgokat ír...mármint lehetMessiFan írta:Örülök hogy lesz s(z)avazás
Kíváncsi vagyok ki lesz az év fórumozója. Ha megint Krojf akkor berosálok
Én ha szavazok, fogalmam sincs kire teszem a voksomkanty írta: Arra érdemes szavazni aki szerinted jó dolgokat ir vagy egyetértesz vele, ehhez szükséges, h rendszeresen beirjon.
Erre én is kiváncsi vagyok, mondjuk van ilyen Top 5 szerűségem.![]()
Arra érdemes szavazni aki szerinted jó dolgokat ir vagy egyetértesz vele, ehhez szükséges, h rendszeresen beirjon.Tocy írta:Ezzel csak az a gond hogy a megszokott, avagy híres fórumozók nyerhetnek, mert őket ismeri igazán a nép...pedig pár kevesebb hsz-es tag több jó dolgokat ír...mármint lehetMessiFan írta:Örülök hogy lesz s(z)avazás
Ezzel csak az a gond hogy a megszokott, avagy híres fórumozók nyerhetnek, mert őket ismeri igazán a nép...pedig pár kevesebb hsz-es tag több jó dolgokat ír...mármint lehetMessiFan írta:Örülök hogy lesz s(z)avazás