kíváncsi vagyok mennyi a meccs/gól átlagja. szerintem ez több lesz mint egy per egy.

Igen, lehet mondani hogy ne kapkodjuk el, meg még csak 23 éves, hol van ő még tőlük...de be kell látni, hogy ő 23 évesen is folyamatosan történelmet ír, és vitán felül áll, hogy ő a világ legjobb játékosa. Maradonánál én többre tartom, sportolóként is, emberileg pedig nem is lehet egy mondatban említeni őket...Puskás-Pelé meg hát nagyon-nagyon régen játszottak, nincs értelme összehasonlítani őket, de az biztos hogy Messi a mai kornak olyan mint ők voltak anno az akkori világnak...Lionel85 írta:Szerintem ma már nincs kivel összehasonlítani Messit, mert saját fejezetet nyitott, most már mást hasonlítják hozzá, ami szintén nehéz dolog, mert már az is nagy szó, ha valaki azon az úton indul el, mint Leo!
Az elmúlt években a Maradonával való összehasonlítás volt a divat. Kb. 5 éve. Mára már ez is elmúlt, a vb-címet kivéve mindenben jobb Messi. Akár sportolói, akár emberi oldalról nézve.
Eddig csak a tisztelet jegyében beszéltek a szakemberek, szurkolók arról, hogy csatlakozhat Messi a Puskás-Maradona-Pelé tengelyhez, ma már ez a természetes.
Sztem azért ez erős túlzás. Mármint az 50 év. Ha azt mondanád, h 50 évente születik ennyire gólerős játékos, akkor megérteném, de sztem hacsak megnézzük az elmúlt éveket, akkor találunk hasonlóan nagy zseniket, pl. a közelmúltból Zidane-t, v. Ronaldinhot. Nézzük csak meg a brazilt: Persze, messze nem volt annyira gólerős, mint Messi, de összességében sztem ő még inkább meghatározó volt a csapat számára. Én pl. a fénykorában lévő R10-t még Messinél is jobbnak tartom, de remélem ezzel nem indítok el oldalas vitákat.L.Messi 10 írta:Hogy is mondta Xavi? Ilyen játékos csak "negyedszázadonként" születik! Szerintem pedig van az 50 is!Alberto10 írta:http://www.totalbarca.com/2010/news/mes ... g-assists/
Messi lett az év gólkirálya 60 góllal Ronci előtt (49 gól).
Ez majdnem abszolút világrekord (a FIFA szerint 1925-ben vki 67-et vágott).
Az írás erről szól, lebontja Leo góljait, és interview részletek is vannak benne (szokásos, eredeti, original "Mr.Szerénység") Ajánlom bátran.
Nem semmi, 60 gól egy évben! Tényleg C.R. egész karrierjét elrontja, ha nem lenne Leo, simám őt tartanák a legjobbnak, és hát a 49 gól se akármi. És Messiben még sok-sok ilyen év van!Alberto10 írta:http://www.totalbarca.com/2010/news/mes ... g-assists/
Az írás erről szól, lebontja Leo góljait, és interview részletek is vannak benne (szokásos, eredeti, original "Mr.Szerénység") Ajánlom bátran.
Teljesen egyetértek! Azt nem tudom tudjátok e,hogy Messi 11 évesen csupán 132(!) cm volt. És mondták is neki az orvosok hogy 170 cmnél több a kúrákkal sem lehet már. Hát nagyjából igazuk van,mert 168 cm most. De így van,ő róla sokan azt hiszik,hogy neki minden könnyű,neki soha sincsen gondja,hát tájékoztatnám ezúton őket,hogy neki már volt gondja,méghozzá gyerekkorában,ami sokkal nehezebb. De nem adta fel,küzdött a céljáért,és el is érte azt.Alberto10 írta:I absolutely agree with you! Egy korszakos zseni. És nem véletlenül ilyen természetes, szimpatikus és szerény. Ő tudja mi az a szenvedés, lemondás stb, hiszen kiskorában a hormonproblémái miatt egyrészt úgy nézett ki, hogy nem lehet profi focista, másrészt később annak érdekében, hogy az lehessen és megnőhessen kemény injekciókúrát kellett átélnie, mely során magának kellett beadnia a szúrikat. Ez nagyon fájdalmas és nagy igénybevétel a szervezetnek. Kitartás és erős akarat kellett hozzá. Őt már megviselte az élet, nem csak úgy belecsöppent ebbe az arany világba, és ömlik a zsebébe a pénz...Küzdött a céljáért és el is érte azt.L.Messi 10 írta:Hogy is mondta Xavi? Ilyen játékos csak "negyedszázadonként" születik! Szerintem pedig van az 50 is!
Nagy Respekt és grat! Csak így tovább Leo!
I absolutely agree with you! Egy korszakos zseni. És nem véletlenül ilyen természetes, szimpatikus és szerény. Ő tudja mi az a szenvedés, lemondás stb, hiszen kiskorában a hormonproblémái miatt egyrészt úgy nézett ki, hogy nem lehet profi focista, másrészt később annak érdekében, hogy az lehessen és megnőhessen kemény injekciókúrát kellett átélnie, mely során magának kellett beadnia a szúrikat. Ez nagyon fájdalmas és nagy igénybevétel a szervezetnek. Kitartás és erős akarat kellett hozzá. Őt már megviselte az élet, nem csak úgy belecsöppent ebbe az arany világba, és ömlik a zsebébe a pénz...Küzdött a céljáért és el is érte azt.L.Messi 10 írta:Hogy is mondta Xavi? Ilyen játékos csak "negyedszázadonként" születik! Szerintem pedig van az 50 is!
Hogy is mondta Xavi? Ilyen játékos csak "negyedszázadonként" születik! Szerintem pedig van az 50 is!Alberto10 írta:http://www.totalbarca.com/2010/news/mes ... g-assists/
A mai hazautazást ma olvastam az Argentin sajtóban, a rosariói házról pedig még tavaly valahol... Amúgy általában mindent igyekszek lefordítani és elolvasni, ami a Barcáról illetve bármelyik játékosról szól.messideco írta:Te honnan tudsz ennyi sok dolgot Messiről?![]()
Nem, a család Barcelonában élő tagjai mindannyian hazautaztak ma Argentinába, Rosarióban is van egy szép nagy házuk, ott töltik az ünnepeket.Bree írta:]
Karácsonykor meglátogatják? De jó neki! Ha a többiek nem kifogásolják, akkor én sem fogom.![]()
Karácsonykor meglátogatják? De jó neki! Ha a többiek nem kifogásolják, akkor én sem fogom.Lionel85 írta:Azért, mert messze van a családja, mármint a szülein kívül a többiek, ráadásul nem ez az első eset. Pep ugyanakkor megkérdezte a társakat, hogy nem kifogásolják-e ezt a dolgot. Mivel nem volt ellenvetés, ezért így alakult a helyzet. Fura, de ez van.
u.i. nagyon jó az aláírás-képed.
Azért, mert messze van a családja, mármint a szülein kívül a többiek, ráadásul nem ez az első eset. Pep ugyanakkor megkérdezte a társakat, hogy nem kifogásolják-e ezt a dolgot. Mivel nem volt ellenvetés, ezért így alakult a helyzet. Fura, de ez van.Bree írta:Hát igen, elég fura. Ez is egy olyan dolog lesz, amibe egy csomóan bele fognak kötni, ráadásul azt sem tudom majd mondani, hogy teljesen alaptalan. Miért érdemelne ő több időt a családjával mint mások?Tocy írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... tt-2057531
Ezt a kivételezést nem tartom jó dolognak....bár ha 3 éve ezt csinálja...
Hát igen, elég fura. Ez is egy olyan dolog lesz, amibe egy csomóan bele fognak kötni, ráadásul azt sem tudom majd mondani, hogy teljesen alaptalan. Miért érdemelne ő több időt a családjával mint mások?Tocy írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... tt-2057531
Ezt a kivételezést nem tartom jó dolognak....bár ha 3 éve ezt csinálja...
Egy kis szösszenet a múltkori videóhoz. Ez a Bilbao ellen készült. Még mindig NEVER SAY DIVE.MessiFan írta:Ronaldo már rég hisztizne az összes esetnél vagy visszaütne.. Ez teszi jobbá Messit CR-nél.
Köszi a videót. Ki is rakom aláírásba
MessiFan írta:Ronaldo már rég hisztizne az összes esetnél vagy visszaütne.. Ez teszi jobbá Messit CR-nél.
Köszi a videót. Ki is rakom aláírásba
Ne bosszankodjál soha, azon ha valaki ilyet mond. Főleg ha indoklás nélkül teszi mindezt! Én csak mosolygok, amikor ehhez hasonló butaságokat olvasok. Mind2 bajnokságnak megvannak a sajátos jegyei, ki ebben - ki abban jobb. Lehet, hogy a Barca körbefutná az összes csapatot 8szor, de 10 forduló után nem lenne 11 egészséges játékosa. Illetve lehet, hogy egy angol csapat kevés gólt kapna a La Ligában, de 10 forduló után a fél csapat folyamatos eltiltását töltené.Barcaman1993 írta: (...) Szerk: forrás: sportklub.tv
Ez csak okoskodás. 99%, hogy nem lesz Barca - Stoke meccs, így mondhatja a butaságaitBarcaman1993 írta:....