Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Azért a mostani, idősebb generáció sem a jó döntéseiről hírás. Látjuk hol tart az ország.Bob_Marley írta:Még régebben volt róla szó.....
Aki teheti szánjon rá 3 percet és olvassa el!!!!
http://logout.hu/cikk/ezek_a_mai_fiatalok/teljes.html
Mondanom sem kell teljes mértékben egyet értek......s Messifan írta, hogy erre a világra gyereket, hát van benne igazság, de hát ha így marad és ez a generáció fog szavazni dönteni, akkor....
szerk: azért a szülők is mit csinálnak????......

Ez lenne az?gygerike írta:Ismeri vki azt a táncot mikor teljesen sötétben vannak és ilyen világitos ruhájuk van? Nem jut eszembe e neve . Azt hiszem a Csillag születikben is volt 1 ilyen banda. Tud valaki segíteni?

A cikk szerzője ráadásul még nem is volt annyira durva. Sokkal többet és rosszabbakat is írhatott volna, valamennyire visszafogta magát. Annak ellenére mondom ezt, h ebbe a korosztályba tartozom, de ugyanígy látom a dolgokat, mint a szerző...Bob_Marley írta:Még régebben volt róla szó.....
Mondanom sem kell teljes mértékben egyet értek......s Messifan írta, hogy erre a világra gyereket, hát van benne igazság, de hát ha így marad és ez a generáció fog szavazni dönteni, akkor....
Ez valóban egy kortünet, bár azért vannak üdítő kivételek, "szegregált" társadalmi csoportok. Mindenesetre épp ez a bajom azzal a hozzáállással, hogy nem vállalunk gyereket. Aki normális az igenis vállaljon gyereket és nevelje jól. Mert ezek szülni fognak, sokat és neveletlen ember lesz a többsége! Ez kell nekünk? Ha a normális embernek nincs gyereke, akkor egyre kevesebben leszünk. A szülők felelőssége, illetve az oktatási rendszeré és a korszellemé, a médiáé. Nem oly rég egy Kanadában élő ember véleményét olvastam erről a dologról, aki kifejtette, hogy Magyarország egyik baja, hogy a nyugat deviáns szokásait majmolja ( "a hanyatló nyugat ópiuma" by Virág elvtárs, remélem jól idéztemBob_Marley írta:Még régebben volt róla szó.....

Köszi szépen!lui1698 írta:Még nem próbáltam, de csak ezt ismeremRinku írta:Van valakinek egy praktikus szavazás generátora?
http://www.99polls.com/
Még nem próbáltam, de csak ezt ismeremRinku írta:Van valakinek egy praktikus szavazás generátora?

Nem gondoltam Messire, egyébként meg a kedvenc mezszámom a 11.Bob_Marley írta:Lehet nem az ösztönösen a legjobb szó rá!Az agyadnak „elvileg” 7re kellene gondolnia!Ez persze nem bizonyított!De egymás után sok összeadásra gondolsz és megkérdeznek egy olyat hogy gondolj egy számra 12-5között a különbségre gondolsz először! Tudat alattiban 7 jön ki, de mondom nem bizonyított!De ha 10re gondoltatok, akkor lehet túl sokat gondoltok Messire, még tudat alatt is
Szerk: De mint olvasható is nem tudtam megmagyarázniLeggyorsabban egy különbségre gondolsz egy ilyen esetben!Ja és nem vagyok Villa fan

Hát látom mindenki másra gondolt, érdekes,!Kalap1988 írta: Én sem a hétre gondoltam, de valóban így van. Egyébként talán még hatásosabb lenne mondjuk 6-7 kivonással az összeadás helyett.. Ez nem vicc..
Ezt az egyik matek órán kellett megcsinálni 5-ösért. Nekem sikerült.Bob_Marley írta:A kérdés: Melyik tart halat?
Nincs benne trükk, következtetésekkel megoldható...
Klasszikus, papír kell, s összehozni a valószínűségeket
A német tart halat
Én sem a hétre gondoltam, de valóban így van. Egyébként talán még hatásosabb lenne mondjuk 6-7 kivonással az összeadás helyett.. Ez nem vicc..Bob_Marley írta:Lehet nem az ösztönösen a legjobb szó rá!Az agyadnak „elvileg” 7re kellene gondolnia!Ez persze nem bizonyított!De egymás után sok összeadásra gondolsz és megkérdeznek egy olyat hogy gondolj egy számra 12-5között a különbségre gondolsz először! Tudat alattiban 7 jön ki, de mondom nem bizonyított!De ha 10re gondoltatok, akkor lehet túl sokat gondoltok Messire, még tudat alatt is
Szerk: De mint olvasható is nem tudtam megmagyarázniLeggyorsabban egy különbségre gondolsz egy ilyen esetben!Ja és nem vagyok Villa fan
Te Messi miatt, én meg Rivaldo miatt. Bob_Marley pedig Villa fan.Lionel85 írta:Hoppá, én is a 10-re gondoltam.Asszem valami el van rontva akkor bennünk, ha nem a 7-re gondolunk.
Hoppá, én is a 10-re gondoltam.detabarca írta:Ösztönösen a 7re gondolnak az emberek? Miért? Én a 10re gondoltam, akkor most baj van az ösztöneimmel vagy mi?Bob_Marley írta:Ugye 7-re gondoltál?![]()
Biztos van aki megcáfolja, de ösztönösen ez az![]()
Érdekelne...

Ösztönösen a 7re gondolnak az emberek? Miért? Én a 10re gondoltam, akkor most baj van az ösztöneimmel vagy mi?Bob_Marley írta:Ugye 7-re gondoltál?![]()
Biztos van aki megcáfolja, de ösztönösen ez az![]()