A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Nem tudom miért autó cenzúrázta ki, semmi csúnyát nem írtam.Messidona10 írta:Nagyon fegyelmezett a [auto_cenzúra] védelem, nehéz lesz áttörni. Szerintem felesleges a két vkp, kéne Messi, hogy ő megtegye mindezt. Messi-Keita cserét! Visca Barca!

Ütközők nélkül megesznek minket. Nagyon felszívta magát a Bilbao erre a meccsre, van pár formás támadásuk. Én inkább a pontosságot és egy befejezőembert hiányolok a kapu elől, mert Bojan talán kapusként is hasznosabb lenne ma.Messidona10 írta:Nagyon fegyelmezett a [auto_cenzúra] védelem, nehéz lesz áttörni. Szerintem felesleges a két vkp, kéne Messi, hogy ő megtegye mindezt. Messi-Keita cserét! Visca Barca!
Inkább Bojan-Messi..Pavel írta:A szünetben Keita-Messi csere.
messideco írta:Tanulod a jövő hivatalos nyelvét legalábbsoadroli írta:Köszi, de most már találtam egy faja minőséget, arab kommentátorral

Bojan nem tud semmit sem hozzátenni, ha a középpályánk ellenállhatatlan, akkor nyilván ki tud lépni a lyukakba és tud vele valamit kezdeni, amikor már mögötte van a védő...bár ki tudja, Madrid ellen is elesett inkábbElBartimaeus írta:Pont ugyanez volt Eto'o-val is. Ez a középcsatár sorsa. Viszont maga a csatár is sokat hozzátehet ahhoz, hogy a csapatnak menjen. Pontosabban elengedhetetlenül fontos, hogy ő jól játsszon, különben semmi esély sincs igazán jó játékra, lásd Ibra.Tocy írta:Ja nem az, nem utálom Bojant, drukkolok neki, hogy végre sikerüljön villantania, csak már szkeptikus vagyok vele kapcsolatosan...ő csak annyit tud, amennyit a csapat, ha a csapatnak nem megy akkor 0, ha megy, akkor neki is megy. Most megy, talán be tud pofozni 1 gólt.
A meccs meg meglesz, ez egyértelmű.

Pont ugyanez volt Eto'o-val is. Ez a középcsatár sorsa. Viszont maga a csatár is sokat hozzátehet ahhoz, hogy a csapatnak menjen. Pontosabban elengedhetetlenül fontos, hogy ő jól játsszon, különben semmi esély sincs igazán jó játékra, lásd Ibra.Tocy írta:Ja nem az, nem utálom Bojant, drukkolok neki, hogy végre sikerüljön villantania, csak már szkeptikus vagyok vele kapcsolatosan...ő csak annyit tud, amennyit a csapat, ha a csapatnak nem megy akkor 0, ha megy, akkor neki is megy. Most megy, talán be tud pofozni 1 gólt.