Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ezzel én is így voltam aztán most inkább azt mondom, hogy amíg tudsz mindeképp járjál suliba.Victor_Valdes írta:Főiskolát nem tervezek, inkább dolgoznék, ha találnék majd valami munkát, de hát az még nagyon messze van nekem.
Én is kérnék egy pü-t Fernando, ha lehetséges. Régebben én is nézegettem az MLS honlapját, és akkor engem is nagyon érdekelt a téma, csak ugye ahogy szokott, valami mindig közbejön...csababarca írta:Írnál egy pü-t,hogy mi kell hozzá? mert engem is foglalkoztat a téma. illetve,hogy milyen néven,hol van a képzés,megy egyéb infókat.Fernando írta:Nah gyerekek, belevágtam. Edző leszek.Elhatároztam. Sima OKJ-s edzői tanfolyam, de ha elvégzem már lenne helyen itt ahol lakom, egy kis serdülő csapat mellett.
Most eléggé motivált vagyok.
Nekem is tudnál egyet küldeni?csababarca írta:Írnál egy pü-t,hogy mi kell hozzá? mert engem is foglalkoztat a téma. illetve,hogy milyen néven,hol van a képzés,megy egyéb infókat.Fernando írta:Nah gyerekek, belevágtam. Edző leszek.Elhatároztam. Sima OKJ-s edzői tanfolyam, de ha elvégzem már lenne helyen itt ahol lakom, egy kis serdülő csapat mellett.
Igen, sajnos sok esetben így van, viszont, ha az én példámat nézzük, akkor inkább megpróbálok felfutni suli alatt egy olyan lapnál, ahol szívesen ( szociális munkában) dolgozom és azt írom, amit szeretnék ( persze a szerkesztési elvekhez igazítva, de olyat nem vállalok el- és szerencsére nincs is a lapban- amit nem szívesen csinálok) és aztán, ha jól csinálom, akkor később is lesz lehetőségem úgy mond válogatni. Én ebben bízom, illetve az átmeneti időkre semmilyen munkát sem vetek meg. Elfogom végezni a pedagógiai modulokat is, hogy mellékállásban taníthassak, ha épp ilyesmi gondom van. Az újságíráshoz nekem eddig semmiféle protekció nem kellett szerencsére. A politizálás: Ezért is írtam a helyi szintet maximumnak. Tudom én is, hogy mi kell az országos szinthez... Főképp tudom, mert belülről nézem. Helyi szinten viszont egy 3200 fős településen, ahol én lakom, és rajtunk kívül nincsenek pártok, teljesen más, külön világ. Semmilyen protekció nem szükséges. Ráadásul én abban is hiszek már régóta, hogy az ország problémáját alulról lehet megoldani ( nem mindent persze).socio66 írta:Kalap,tök jó dolgokat írsz,engem is ez a vonal érdekel,csak még nem tudtam magamban konkretizálni a dolgokat.
meg az újságírás,politizálás mind olyan dolgoknak tűnnek,amikhez protekció,vagy minimum 'jó hosszú nyelv' szükséges.
nagyon nem szeretnék diplomával munkanélküli lenni,olyan már volt a családban sajnos,nem kell több.
egyébként én így középsuli végzős év előtt állva baromira nem érzem magam tájékoztatva a lehetőségekről,a jelenlegi hiányszakmákról,stb.
sokkal több orientációs óra,meg hasonlók kellenének,hogy tudják a fiatalok hova érdemes menni,mivel nem lesznek a diploma után pályakezdő munkanélküliek..
Írnál egy pü-t,hogy mi kell hozzá? mert engem is foglalkoztat a téma. illetve,hogy milyen néven,hol van a képzés,megy egyéb infókat.Fernando írta:Nah gyerekek, belevágtam. Edző leszek.Elhatároztam. Sima OKJ-s edzői tanfolyam, de ha elvégzem már lenne helyen itt ahol lakom, egy kis serdülő csapat mellett.
Látással nekem nem lenne problémám, kondi meg talán fejleszthető, remélem erről is szól ez a tréningMessiFan írta: Sporinál meg szerintem egyértelműen alapkövetelmény a jó kondi és a jó látás.
Jah kemény volt.... és ki is rakták a csajt.... Pech,hogy itt lakik 2 házzal arrébb...csababarca írta:MessiFan írta:
Most volt egy narancs, alma dobálásos bunyó a villában. Ez a Zsuzsi fogyatékos
Kibújt a cigó vér a csajból rendesen. Szegény olyan sötét mint az éjszaka.
Olivér meg jól csinálta.
Nekem most viszont ez a tervem. Jelenleg is egyeztetésben állok angliai és barcelonai (Victor_Valdes írta:amíg nem a leendő családom anyagi biztonsága múlik rajta, addig semmiképen sem hagynám el Magyarországot
Egészség, boldog család 1-2 gyerekkel, stabil anyagi háttér.messideco írta:Ezt mondom, nektek sokkal több lehetőség van :S
Nem baj, valamit majd én is kitalálok.
Ha már itt tartunk: mi a tervetek a jövőre nézve: egyetem, munka, család stb. ?
Részletesen is lehet...
Hát igen, ez nem csak hogy feltétel,de alapkövetelmény is. És kell ahhoz a kondi,hogy le tudj vizsgázni.sjd írta:Amúgy az ilyenhez van vmi feltétel? Csak mert pl. én 2 m után kiköpöm a tüdőm, ez elvileg kizáró ok ahhoz h 90 perces meccseken rohangáljakmessideco írta:http://www.nb1.hu/ad/jv_hirdetes2010.pdf
Menjetek sporinak gyerekek! Én ha Mo.-n élnék, megragadnám a lehetőséget
Amúgy az ilyenhez van vmi feltétel? Csak mert pl. én 2 m után kiköpöm a tüdőm, ez elvileg kizáró ok ahhoz h 90 perces meccseken rohangáljakmessideco írta:http://www.nb1.hu/ad/jv_hirdetes2010.pdf
Menjetek sporinak gyerekek! Én ha Mo.-n élnék, megragadnám a lehetőséget
Szomszéd településen van ilyen itt nálunk, haverom oda jár, nem vágom pontosan, de elvileg "edzői" kézbesítést kap ha elvégzi.MessiFan írta:Én úgy tudom hogy ahhoz olyan iskolába kell járni ahol tornatanári vagy valamilyen edzőségi végzettséget kapsz. Bár megmondom őszintén nem tudok olyan iskoláról ahol van olyan szak hogy futball vagy más edzőmessideco írta:Hülyeségnek hangzik, de nekem az edzőség a szimpatikus. Talán majd a juniversity után kipróbálom, ha lesz rá lehetőség. Kétlem, hogy itt nálunk lenne, max. Bukarestben és román nyelven :S
Én úgy tudom hogy ahhoz olyan iskolába kell járni ahol tornatanári vagy valamilyen edzőségi végzettséget kapsz. Bár megmondom őszintén nem tudok olyan iskoláról ahol van olyan szak hogy futball vagy más edzőmessideco írta:Hülyeségnek hangzik, de nekem az edzőség a szimpatikus. Talán majd a juniversity után kipróbálom, ha lesz rá lehetőség. Kétlem, hogy itt nálunk lenne, max. Bukarestben és román nyelven :S