Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Első 2 meglátásoddal teljesen egyetértek. Ritkán látni ilyen korrekt és hiba nélküli játékvezetést a ligában! Csak így tovább!ozsimiki írta:Nagyon jó meccs, Espanyol kezd durvulni sajna,de várható volt.
Bíróra nem lehet panasz.
2.félidő elején el lehet végleg dönteni, többször is látszott,h az Espanyol védővonala szinte a félpályán van, és ilyen zsenikkel mint Xavi,Ini lesz itt még fullos kiugratás,illetve illene
FORCA BARCAAA!!!
Köszönjük Pep, akkor most mond meg a srácoknak, hogy 4 alatt ne nagyon álljanak meg.Fecooo írta:megerősítem: a gálatizeneggyel kezdünk
Csak most nézem,hogy az a bíró vezeti aki tavaly is vezette.lui1698 írta:HA! De nagyon nem szokott az lenni. Általában hagyják, hogy a gyökszik szabadon kaszaboljanak büntetés nélkül és ami a vicc, hogy általában tőlünk kiszórnak egy embert.
Én ezért tartok a meccstől, nem az Espanyol-tól félek, hanem a fogyatékos bírótól.
Hát nem is hiszem,hogy nekik is hintünk egy 5öst.messideco írta:Ne viccelj. Nehezebb lesz, mint a Clasico?Tocy írta:, az év legnehezebb mérkőzése!
HA! De nagyon nem szokott az lenni. Általában hagyják, hogy a gyökszik szabadon kaszaboljanak büntetés nélkül és ami a vicc, hogy általában tőlünk kiszórnak egy embert.szajko írta:Ha korrekt lesz a játékvezetés, akkor szétcincáljuk őket.
Én is mindig (és nem csak 5-0k után) jobban tartok az Espanyoltól, ha belegondolsz ellenük mindig nehezebb meccseket játszunk...messideco írta:Ne viccelj. Nehezebb lesz, mint a Clasico?Tocy írta:, az év legnehezebb mérkőzése!
Az utóbbi évek tanulsága alapján Igen !messideco írta:Ne viccelj. Nehezebb lesz, mint a Clasico?Tocy írta:, az év legnehezebb mérkőzése!