Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az én aláírásomban is érdemes meghallgatni a Messi-dalt.MessiFan írta:Ronaldo már rég hisztizne az összes esetnél vagy visszaütne.. Ez teszi jobbá Messit CR-nél.
Köszi a videót. Ki is rakom aláírásba
nekem megvan angol feliratban, csak a minősége rosszabb...Lionel85 írta:Nagy élmény volt megnézni megint ezt a kisfilmet.Bár nem értek egy kukkot sem spanyolul, se nem volt felirat, de így is értettem nagy részét a filmnek a képek által.
Jó, csak olyan is volt, amikor 1 percen belül 3x rúgtak bele hátulról. Azért ezt megunja az ember egy idő után...Lionel85 írta:Kicsit haragszom rá. Volt egy fetrengése a második félidőben, ami teljesen felesleges volt. Ez nem jellemző rá. Jobb lenne, ha minden erejével a focira koncentrálna.
Andris írta:Tulajdonképpen nem csak neki, sőt amúgy kifejezetten gyenge eredményei vannak a többiekhez képest.Leomessi14 írta:
Naplo,es pirossal bekeretezve Messi jegyei.Csak neki volt 10-ese Tornabol.De ezek honnan kerulnek elo?
Nekem se sikerült rájönni h mi is ez.
Leomessi14 írta:Naplo,es pirossal bekeretezve Messi jegyei.Csak neki volt 10-ese Tornabol.MessiFan írta:Ez micsoda?De ezek honnan kerulnek elo?
Tulajdonképpen nem csak neki, sőt amúgy kifejezetten gyenge eredményei vannak a többiekhez képest.Leomessi14 írta:
Naplo,es pirossal bekeretezve Messi jegyei.Csak neki volt 10-ese Tornabol.De ezek honnan kerulnek elo?
Naplo,es pirossal bekeretezve Messi jegyei.Csak neki volt 10-ese Tornabol.MessiFan írta:Ez micsoda?
Ez micsoda?
Én is ezt mondtam:Lionel85 írta:Erre szokták mondani, hogy ezt nem lehet megtanulni, erre születni kell. Meg azt, hogy vele született tehetség.
De mind1MessiFan írta:Elképesztő. Ez egyértelműen vele született tehetség. Ilyet nem lehet tanulni.
Erre szokták mondani, hogy ezt nem lehet megtanulni, erre születni kell. Meg azt, hogy vele született tehetség.MessiFan írta:10 évesen úgy kezelte le a labdát mint 23 évesen. Úgy bokázta oda a másiknak a labdát mint most és úgy vezeti a labdát mint most.
Iszonyat durva...Lionel85 írta:http://www.youtube.com/watch?v=SNGKkRmWQxI