Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
igaz, hogy részegen néztem őket, de szinte biztos vagyok benne, hogy aláztuk az első meccsen is az arsenalt. nem akkor játszottuk az elmúlt három év egyik legjobb félidejét?Érdekes lesz a Barca-Arsenal. Tavaly az első meccsen megszenvedtünk ellenük,viszont a 2ik meccsen Messi kitömte őket.Mindenesetre várom már!

Szerintem itt az eurobarcán elég hamar fent lesz az eredmény. A legbiztosabb talán az, ha lebeszéled egy közeli ismerősöddel, hogy megírja neked, vagy te felhívod őt.Leomessi14 írta:Nem tudja valaki,hogy mobilon hol lehet megnezni a sorsolas eredmenyet?Nem leszek gepkozelbe.Sajnos nem minden site jon be(pld. UEFA nem).

Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!messideco írta:Egy hete ezt hangoztatomFernando írta:Van egy olyan érzésem, hogy a Milan lesz az ellenfelünk.
Még várom az Inter-Realt és az Arsenal-Bayernt
"véletlenül" kapjuk őket..Fernando írta:Van egy olyan érzésem, hogy a Milan lesz az ellenfelünk.
Hetek óta értük imádkozom, hogy kiüthessük őket.fcbarca0827 írta:Amúgy az Intert fogjuk kapni,
Ok, köszi mindkettőt!fcbarca0827 írta:Meg az Eurosporton.Sztilo írta:Pénteken 12:00kor a digisporton lesz élőbe9Dave írta:Valaki megtudja mondani hogy pénteken hány órakor kezdődik a BL sorsolás és melyik TV adja?

ja meg ott bocsifcbarca0827 írta:Meg az Eurosporton.Sztilo írta:Pénteken 12:00kor a digisporton lesz élőbe9Dave írta:Valaki megtudja mondani hogy pénteken hány órakor kezdődik a BL sorsolás és melyik TV adja?
Meg az Eurosporton.Sztilo írta:Pénteken 12:00kor a digisporton lesz élőbe9Dave írta:Valaki megtudja mondani hogy pénteken hány órakor kezdődik a BL sorsolás és melyik TV adja?
mivel ez speciális fogadás, ezért úgy határozódik meg az odds értéke, ahányan tesznek rájuk. nincs ebbe bunda, csak Interre fogadtak a legtöbben, 4 napja még a OM-ben volt 1,01torrentkiller írta:Igaz, hogy még nincs meg a matek I-em, de annyit tudok ha tényleg véletlenszerűen menne a sorsolás, akkor ugyanakkora szorzónak kellene lennie mindegyiknék. Szóval aprón lehet megbundázva az egész cucc...Ákocka írta: Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:
...
Ákocka írta: Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:
Kivel sorsolják össze a BL-ben a Barcelonát?
Internazionale 1,12
AS Roma 6,00
Milan 6,00
Olympique Lyon 6,00
Marseille 4,50
Arsenal 6,00
Kivel sorsolják össze a BL-ben az Internazionalét?
Schalke 04 7,00
Bayern München 7,00
Real Madrid 7,00
Manchester United 7,00
Chelsea 7,00
Sahtar Doneck 7,00
Barcelona 1,01

Igaz, hogy még nincs meg a matek I-em, de annyit tudok ha tényleg véletlenszerűen menne a sorsolás, akkor ugyanakkora szorzónak kellene lennie mindegyiknék. Szóval aprón lehet megbundázva az egész cucc...Ákocka írta: Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:
...