-Nem bukni, hanem keresni akarnak rajta, azért egy angol első osztályú meccs televíziós joga többet ér, mint egy Marosvásárhelyé.kennyke04 írta:Nem, csak ha már bajnokok ligája, hadd juthasson már be egy inkább bajnok, elsősorban keleti országból származó csapat, minthogy az angol bajnokság 12. helyezettje, aki valószínűleg ugyanúgy elkupálná pl. a Lokit, de mégsem tartom ideálisnak akkor a sorozat elnevezését. Nem is értem, miért az ilyen angol középcsapatokba feccölik a sok lóvét, amikor a kiesés elkerülése a cél, minthogy elmenne egy ilyen befektető xy országba, ahol nevetve összerak egy csapatot aki hozza a honi bajnokságot és akkor indulhatna évről évre a BL-be... 100x inkább így tennék, az unatkozó sejkek helyébe... egy szép példa lenne kishazánk is erre.
-Ott van még a hírnév is, többen ismernek egy angol 6.-7. helyezett csapatot, mint egy szlovák vagy román elsőt.
Egyébként szerintem több pénzt a PL csapataiba nem érdemes áldozni. Jöhet akármilyen multirohadtgazdag főszer. Szerintem az első 3-ast nem bírja megbontani (MU, Chelsea, Arsenal). Nagy pénz nélkül is van foci jeligével remélem a Tottenham tartósan ott tud ragadni, mögöttük a ghyengélkedő Liverpool és a multimilliomos City. Szerintem már csak mögéjük tudna felsorakozni egy csapat, ha gazdaggá válik. Emlékezzünk pár éve (talán 3-4) hatalmas pénzeket fektettek a Portsmouth-ba is. Elhatározták, hogy a BL-ben akarnak játszani. Nem jött össze, el is ment a sejk, majd ki is esett a Portsmouth mert csődbe ment.
Nah de, hogy nem offoljam szét:
Várom már a sorsolást. Szeretném ha ez lenne:
Barcelona - AC Milan
Tottenham - Köbenhavn
Inter - Manchester United
Schalke - Marseille
Valencia - Donyeck
Bayern München - Lyon
Roma - Chelsea
Real Madrid vs. Arsenal