Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Válasz, fórum regisztrációból:Enrique írta:Tutitipp: Ne nézz oda.redlions írta:Csak van ott valami, aminek a használata nem "szabályos" és nem illik ide...
Ennyi.Beleegyezek, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, mely törvényt sért. Mivel ez egy nyilvános fórum, ezért olyan anyagot sem küldök, mely ellentétes az általános közízléssel. A fentiek megsértése azonnali és végleges törlést von maga után.
Csak van ott valami, aminek a használata nem "szabályos" és nem illik ide...Enrique írta:Sajnálom, ez a véleményem... Tudtommal szabad véleménynyilvánítás van..
Ezt pont egy ilyen "beosztású" embertől nem vártam volna... Mégha a Humor topicba írod....Enrique írta:Győzike...Admin vagyok...
nem csak a győzőt, hanem a majka-iti-bubu-zizi, meg a tököm tudja, h kiféléket is. megnéz egy ilyen 'mit is' ? a fiatal - ahol arról szól a dal, h üvöltözzél a piros bőrgarnitúrád előtt a nappalidban, v rúgjál be háromszor és utána kezdj el fingani a kamerákba, netán még kupakolj is egy kicsit, és a tiéd a világ -, aztán magyarázd meg a gyereknek, h azért majd dolgozni is kéne. amikor elfogadott, elismert ember lehetsz, orrba-szájba szerepelhetsz a képernyőn, könyveket adhatsz ki és kaszálhatsz nulla melóval egy valag pénzt, mint ezek az úgynevezett "valóságsztárok".Vito írta:...abban igazad van, hogy a fejlődő társadalomnak(a gyerekeknek, nagyon fiataloknak) nem lenne szabad nézni, mert hajlamosak ezt a stílust magukévá tenni! -néha elképesztő, hogy mennyire idoljukká teszik a Győzőt!!!
Úgy hogy átneveztettem magam.retek írta:Kitfisto h a rákba lett Los Banditos?