Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem itt az eurobarcán elég hamar fent lesz az eredmény. A legbiztosabb talán az, ha lebeszéled egy közeli ismerősöddel, hogy megírja neked, vagy te felhívod őt.Leomessi14 írta:Nem tudja valaki,hogy mobilon hol lehet megnezni a sorsolas eredmenyet?Nem leszek gepkozelbe.Sajnos nem minden site jon be(pld. UEFA nem).
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!messideco írta:Egy hete ezt hangoztatomFernando írta:Van egy olyan érzésem, hogy a Milan lesz az ellenfelünk.
Még várom az Inter-Realt és az Arsenal-Bayernt
"véletlenül" kapjuk őket..Fernando írta:Van egy olyan érzésem, hogy a Milan lesz az ellenfelünk.
Hetek óta értük imádkozom, hogy kiüthessük őket.fcbarca0827 írta:Amúgy az Intert fogjuk kapni,
Ok, köszi mindkettőt!fcbarca0827 írta:Meg az Eurosporton.Sztilo írta:Pénteken 12:00kor a digisporton lesz élőbe9Dave írta:Valaki megtudja mondani hogy pénteken hány órakor kezdődik a BL sorsolás és melyik TV adja?
ja meg ott bocsifcbarca0827 írta:Meg az Eurosporton.Sztilo írta:Pénteken 12:00kor a digisporton lesz élőbe9Dave írta:Valaki megtudja mondani hogy pénteken hány órakor kezdődik a BL sorsolás és melyik TV adja?
Meg az Eurosporton.Sztilo írta:Pénteken 12:00kor a digisporton lesz élőbe9Dave írta:Valaki megtudja mondani hogy pénteken hány órakor kezdődik a BL sorsolás és melyik TV adja?
mivel ez speciális fogadás, ezért úgy határozódik meg az odds értéke, ahányan tesznek rájuk. nincs ebbe bunda, csak Interre fogadtak a legtöbben, 4 napja még a OM-ben volt 1,01torrentkiller írta:Igaz, hogy még nincs meg a matek I-em, de annyit tudok ha tényleg véletlenszerűen menne a sorsolás, akkor ugyanakkora szorzónak kellene lennie mindegyiknék. Szóval aprón lehet megbundázva az egész cucc...Ákocka írta: Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:
...
Ákocka írta: Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:
Kivel sorsolják össze a BL-ben a Barcelonát?
Internazionale 1,12
AS Roma 6,00
Milan 6,00
Olympique Lyon 6,00
Marseille 4,50
Arsenal 6,00
Kivel sorsolják össze a BL-ben az Internazionalét?
Schalke 04 7,00
Bayern München 7,00
Real Madrid 7,00
Manchester United 7,00
Chelsea 7,00
Sahtar Doneck 7,00
Barcelona 1,01
Igaz, hogy még nincs meg a matek I-em, de annyit tudok ha tényleg véletlenszerűen menne a sorsolás, akkor ugyanakkora szorzónak kellene lennie mindegyiknék. Szóval aprón lehet megbundázva az egész cucc...Ákocka írta: Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:
...
Nézegettem betclicen az oddsokat, és úgy tűnik, hogy a vágyad be fog teljesülni. Csak sejtéseim vannak, de mintha tudnák, hogy melegítik majd az illetékesek a golyókat pénteken:Rivaldo11 írta:Nagyon szeretném, ha az Inter lenne az ellenfelünk. Lenne mit törleszteni, helyükre rakhatnánk őket végleg. De igazából tökmindegy kit kapunk-ha a jelenlegi formánkat tartjuk.
Ok. Várom már nagyon!messideco írta:Jövő pénteken. Addig izgulhatunk9Dave írta:Mikor derül ki hogy ki ki ellen játszik?
Jövőhét pénteken lesz a sorsolás.9Dave írta:Mikor derül ki hogy ki ki ellen játszik?