Barça vs. Real
meg ott van a BL is. 0-3? hmmm
(ettől függetlenül nlunk is bajok vanna...)
(ettől függetlenül nlunk is bajok vanna...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Badi 2005.09.24. 20:19:54-kor.
Vicces, h mindenki a Realt szidja pedig mögöttünk vagytok!
nem mondom, igaz, h erősebb ellenfelekkel jáccottatok!!!! de mégis a Realnál kongatják a vészharangot. tiszta bolondok
nálatok sem ártana, mert Ti sem vagytok acélosak...
nah megvolt a mai alkotásom
minden jót srácok!
nem mondom, igaz, h erősebb ellenfelekkel jáccottatok!!!! de mégis a Realnál kongatják a vészharangot. tiszta bolondok

nah megvolt a mai alkotásom

minden jót srácok!
-
- Llegenda del Barça
igaz! ezzel együtt nem keltettek vmi túlságosan acélos benyomást. ez inkább amolyan lussemburger-megmentő meccsnek nézett ki. de mindegy, lényeg, h nekünk nagyon össze kell szedni magunkat, ők meg olyanok, amilyenek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Eurobarca Staff
Hát igen talán ha woodgate végig játszott volna akkor jó lett volna legalább egy x de így megint előttünk a reál nem baj azért azt mégse várhatja senki h mindig kikapjon a real habár nem volna rossz... 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A Barçának nem kicsit kell összeszedie magát...Silvanus írta: Szóval ha a Barca kicsit összeszedi magát (bár lehet, hogy még az sem kell hozzá), oda-vissza leverjük őket SIMÁN!!! Ahogy idén ezt többen is meg fogják tenni, figyeljétek csak meg...

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Jugador d'estrella
Szerintem Woodgate ezzel a kiállitással el is vesztette az oly csekély bizalmát a Luxus edzőtől. És azért hiába [auto_cenzúra] a Margit, az el classicora összeszednék magukat, persze ettől még oda-vissza megverjük őket!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
-
- Jugador del Barça
Bonano a BARCA elleni meccs óta nem nyújtott olyan jó teljesítményt. Ez szerintem úgy van, hogy egy játékosnak mindig a volt csapata ellen megy a legjobban. Mintha ez afféle törvényszerűség lenne a fociban, nem???
-
- Director del Fútbol
Hát, majdnem végignéztem a meccset tegnap, és azt kell mondjam, hogy hiába a győzelem, EZ A REKLÁM ÍRTÓ GYENGE!!! Woodgate elég jó, legalábbis jobb mint Pavon, és gólerős!!!
Egyébként nem teljes a védelmük, fejetlenség van ott, a középpálya egyszerűen nevetséges, a támadók meg...
Szóval ha a Barca kicsit összeszedi magát (bár lehet, hogy még az sem kell hozzá), oda-vissza leverjük őket SIMÁN!!! Ahogy idén ezt többen is meg fogják tenni, figyeljétek csak meg...
Bonano nagyon remélem, hogy megint tart egy kis bemutatót a hétvégén!!! FORCÁ ALAVES!!!

Egyébként nem teljes a védelmük, fejetlenség van ott, a középpálya egyszerűen nevetséges, a támadók meg...
Szóval ha a Barca kicsit összeszedi magát (bár lehet, hogy még az sem kell hozzá), oda-vissza leverjük őket SIMÁN!!! Ahogy idén ezt többen is meg fogják tenni, figyeljétek csak meg...
Bonano nagyon remélem, hogy megint tart egy kis bemutatót a hétvégén!!! FORCÁ ALAVES!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nyert a reklám 3-1-re.A Woodgate öngólt is lött meg kiálitotta magát.
De sajna nyert a real Robinho és Raúl góljaival. 

in to exile
Érdekesen nézhetsz most ki.......Zsolti írta:ez a reál kérlek szépen,akkor fog nyerni,ha szürkefejű kanmacska leszek!
reál-atletico 3-1

woodgetet ki kellett volna állítani
Van egy olyan érzésem hogy ez a gyenge real még igy is nyer...!
Remélem nem lesz igazam!!!
Visca el Barca!!!
Remélem nem lesz igazam!!!
Visca el Barca!!!

Szép fejes volt, Jancsi, csak így tovább...

Woodgate öngóllal vezet az AThletic

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Barça B
ezzel az aláírással csak azt szeretném tükrözni,hogy nem tudom hogy mit gondoljak a csapatról,de ettől függetlenül (még) bizok bennükCharlie írta:Charlienak hívnak,párszor elmondtam már hogy nem fonetikusan írják...elég idétlen sztem,de nem az enyém,megmosolyogtam.
C.

no comment
-
- Barça B
Csárli,micsoda véletlen ez pont az enyémCharlie írta:margóéktól 1 felhasználó aláírása:
C.valahogy,bízok a játékosokban,és hiszem,hogy sikeresek lehetünk még ebben a szezonban!
lehet hogy csak azért mondom ezt mert nagyon szeretem őket(nem úgy szeretem őket,nem vagyok XXXX ),de én bízok bennük!
lehet hogy nem kéne!?

tán nem tetszik

no comment
- Charlie
- Öreg Harcos
margóéktól 1 felhasználó aláírása:
C.valahogy,bízok a játékosokban,és hiszem,hogy sikeresek lehetünk még ebben a szezonban!
lehet hogy csak azért mondom ezt mert nagyon szeretem őket(nem úgy szeretem őket,nem vagyok Elton ),de én bízok bennük!
lehet hogy nem kéne!?
-
- Director del Fútbol
Olvasd el az egész cikket,és leesel a székről!!!!!!Ordog írta:Margitistán a cím a legjobb... "Florentino: Igazunk van, de becsületesek vagyunk!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MEGHALOOOOOOOK, WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"kommentálta a klub döntését rendkívül szimpatikusan Florentino Pérez."
Ezzel fejezik be a cikket...
Nem írom le a véleményem Perezről,mert nem akarom,hogy bannoljanak!

Ez nem semmi,undorító....
Az ilyet el kellene takarítani a foci közeléből!
A hülye is látja,hogy nincs igazuk!