Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
már rájöttem,h miért nem hozott engem lázba,és miért nem figyeltem annyira fel rá, hát mert rövidpályás vb. az nekem vhol nem az igazi,nem is érdekel annyira,persze remélem jól fogunk szerepelni....de ez nekem olyan mint fociban a felnőtt vb kontra ifi vb (tegyük fel,h nem vagyunk érintve egyikben semkanty írta:Basszus, látszik, h mostanába szinte semmi szabadidőm sincs, ha nem nézek be a topicba akkor nem is tudnám, h zajlik a VB.
Hajrá magyarok, remélem sok szép eredményt elérnek a mieink. Hajrá Jakabos Zsuzsa.![]()

Végül mind a két lányunkat megették. Katinka a 4., Zsuzsi az 5. helyen zárt. Na, de sebaj, lesz itt arany.kanty írta:Basszus, látszik, h mostanába szinte semmi szabadidőm sincs, ha nem nézek be a topicba akkor nem is tudnám, h zajlik a VB.
Hajrá magyarok, remélem sok szép eredményt elérnek a mieink. Hajrá Jakabos Zsuzsa.![]()
Eurosportot nézek. M1-en M2-n, már nincs ott Füli.S.Agüero írta:Ma megkezdődött az úszó VB!
Dubaj-ból közvetítenek az M2-n 16:30tól.
Hajrá Magyarok!!!
3 aranyat elvárok minimum.

Szegény Ronnie az első körben betlizett, senki se gondolta volna.ozsimiki írta: bizony, nem volt semmi,bár a kedvencem, Ronnie "The Rocket" Sullivan nélkül rendezték,de azért megnéztem.
apropó Higgins...hogy hogy játszhat? mi lett a bunda sztorijával? azt hittem évekig elmeszelték.
Én is szeretem a Snookert. Sullivant tartom a legjobbnak, utána jön Higginsdetabarca írta:Ha van rajtam kívül olyan, aki szereti a snookert, annak erősen ajánlom a tegnap esti UK Champs döntőjét. Higgins és Williams extraklasszis csatájában egy mesébe illő győzelem született és előbbi újból bizonyította, miért tartják őt a szakmabeliek a világ legjobbjának. Megérte végignéznem élőben a 4,5 órás heroikus küzdelmet, főleg az utolsó 5 frame miatt!
bizony, nem volt semmi,bár a kedvencem, Ronnie "The Rocket" Sullivan nélkül rendezték,de azért megnéztem.detabarca írta:Ha van rajtam kívül olyan, aki szereti a snookert, annak erősen ajánlom a tegnap esti UK Champs döntőjét. Higgins és Williams extraklasszis csatájában egy mesébe illő győzelem született és előbbi újból bizonyította, miért tartják őt a szakmabeliek a világ legjobbjának. Megérte végignéznem élőben a 4,5 órás heroikus küzdelmet, főleg az utolsó 5 frame miatt!

Én sem láttam még a döntőt, de a kérdésre tudom a választ.LG írta: Különben nem lattam sajna a döntőt, de aki látta, olyantól kérdezem, h Hari tartalákmeccsen sem lépett ringbe? Mert volt olyan terv, h Gerges ellen(akivel korábban volt egy botrányos meccse) ringbe lépne.
Amúgy sztem Overeem jobban tenné, ha maradna, sztem a K-1 sokkal jobban fekszik neki. Ha maradna, sztem biztos tudna még 1-2 VB címet szerezni, kiváló adottságai vannak.Boixos írta:kösz, h nem mondtad meg!
sajnálom aertset, talán ha az elején jobban meg tudta volna rúgdosni a fekát, akkor kereshetett volna vmit, dehát a 40 év az mégiscsak 40 év... schiltet nagy meló lehetett leverni... sajnálom, h így jött ki a bugi, mindenesetre hoost óta magasan ő a legszimpatikusabb versenyző számomra.
innentől overeem meg mehet vissza az mma-ba, úgyis azt mondta, h csak addig akar itt maradni a k1ben, amíg el nem visz egy vb-címet.
most megkapta, ráadásul nem is érdemtelenül.
Direkt nem irtam be, h ki nyert.Boixos írta:
akkor leszedem én is, ha már vége, de meg ne mondd, h ki nyert!!!!
hari meg egy gyökér, volt vmi balhéja hollandiában, azóta marokkóban "bújkál" a rendőrök elől. ügyes az a gyerek, de nem korrekt.
amúgy tényleg hiányzott...
akkor leszedem én is, ha már vége, de meg ne mondd, h ki nyert!!!!kanty írta:Lesz? A döntőnek már vége.Boixos írta:peter aerts-alistair overeem meccs lesz most délután a k1 nagydöntőben.
Sajnos nem láttam a gálát, de lekapom és meglesem. Azért Hari nélkül szerintem nem volt az igazi.
Lesz? A döntőnek már vége.Boixos írta:peter aerts-alistair overeem meccs lesz most délután a k1 nagydöntőben.
Hát kb ennyi a közös bennük: alsóneműreklám és, h szépfiúk ja és Real drukkerek. Más közös nem nagyon van bennük és ezzel nem dicsértem és nem is hurrogtam le egyiket sem.messideco írta:Alsóneműreklám
Mindkettő szépfiú, elég is most ennyi. Szépen nem tudok róluk beszélni.
Ezt nem értem. Miért egy kutya?messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ol ... oz-2056187
Hát igen. Egy kutya mindkettő...