Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem meg az, hogy 10 meccsenként eltalál egy szabadrúgást, és rögtön akkora arca lesz, hogy az felháborító!Mikaos írta:Engem csak az zavar, hogy simán kellene vezetnie a góllövőlistát..., ha nem lenne egy szabadrúgás és 11-es lövő bajnokkal holtversenyben.
Így most egy lapon vannak emlegetve, sajnos.
Figyelj, a gól, az gól, akárhogy is születik. És el kell ismerni, h C. Ronaldo a góllövésben nagyon jó, nem sokkal marad el Messitől. Az meg a másik dolog, h az összjátékban fényévekkel jobb Messi. Amúgy úgy gondolom, h majd gólok terén is le fog CR szakadni a szezon további részében.Mikaos írta:Engem csak az zavar, hogy simán kellene vezetnie a góllövőlistát..., ha nem lenne egy szabadrúgás és 11-es lövő bajnokkal holtversenyben.
De a statisztikusok se említik őket egy lapon, mert a statisztika kimutatja, hogy ki mennyit fut mennyi gólpasszt ad, hány meccsen lövi a gólokat, ebből hány tizenegyes, hány üreskapu, szabad stb.lui1698 írta: Egy lapon maximum a statisztikusok említik őket, akik csak azt nézik, hogy ugyan annyi gólt szereztek és kész.
Viszont egy focihoz kicsit is értő ember, aki nézi is a két csapat meccseit (és nem habzószájú madridista) az egyértelműen látja, hogy mekkora különbség van a két játékos között.
Egy lapon maximum a statisztikusok említik őket, akik csak azt nézik, hogy ugyan annyi gólt szereztek és kész.Mikaos írta:Engem csak az zavar, hogy simán kellene vezetnie a góllövőlistát..., ha nem lenne egy szabadrúgás és 11-es lövő bajnokkal holtversenyben.
WTF?OMG?:O Ugye csak en nem erzem az ironiat ebben a mondtban?Ilúvatar írta:
Nem lééétezik, nem hiszem el. Sztem a kép nagy kamu.
lui1698 írta:Szerintem már ki is égett. Az utolsó Barca-s éveiben Ronaldinho volt hasonló.LG írta:Lehet, h kezd kiégni?
Találtam is egy képet amin már látszik hogy van némi súlyfeleslege is.
http://img836.imageshack.us/img836/1518/40100648.jpg
Elindul a lejtőn...
Sporttv-s nagy Classico-filmben volt az előbb, hogy 64 meccsen 64 gólnál tartott Messi a Classico elött a 2010-es évben.barcafan0911 írta:2010-ben 50 meccsen rúgott 53 góltEbben csak a Barcelonai mérkőzések vannak benne, az Argentin válogatottban lőttek nincs. Még hátravan az évből talán kettő meccs. Ki tudja milyen mutatóval zár majd.
Szerintem már ki is égett. Az utolsó Barca-s éveiben Ronaldinho volt hasonló.LG írta:Lehet, h kezd kiégni?
Most ahogy nézem, a középkezdéstől a gólig talán 1x tudott Sociedad játékos belekapni a labdába, különben meg csak nyomozták.
Szerintem nem volt ő gyenge, csak ugyanúgy tartaléklángon égett, mint az egész csapat. Azért a gólokkal nem akart adós maradni hála az égnek!gergo9 írta:Egyébként ma sztem kifejezetten gyenge volt a két csoda gól viszont helyrepofozta a renoméját.
Sztem nem az a durva h mindegyik poszton amit felsorolták világklasszis szinten játszik. Az a hihetetlen h mindet egyszerre játssza világklasszis szinten! Mintha legalábbis több helyen lenne egyszerre. Ezért Messi a tökéletes játékos nekünk. Annyira ismeri a csapatot h a helyezkedése is gyakorlatilag tökéletes, lényegében mindig ott van ahol éppen kell.gergo9 írta:Egy játékos általában 25-26 éves korára éri el képessége maximumát neki még ez 2-3év.
Nem tudom hova lehet fejlődni még, Pep alatt folyamatosan fejlődik messze a legkomplettebb támadó a világon: ék,árnyékék,jobbszélső,irányító kivétel nélkül világklasszis szinten játssza be ezeket a posztokat.
Hatékonysága brutális konkrétan a statjai az ősidőket idézi.
Egyébként ma sztem kifejezetten gyenge volt a két csoda gól viszont helyrepofozta a renoméját.
Nem hiszem, mert multkor én már olyat hallottam hogy 70 meccs 70gól idén. Ebben a válogatott is benne volt.ozsimiki írta:engem is érdekelne, vmi olyasmit mondott a Feri,h 50meccs 56góldetabarca írta:Ebben a szezonban 22 meccs 28 gól? Jól számolom?
2010-es összesített mutatót tud vki?de lehet már van 60is.
ez csak a 2010es naptári év.
hihetetlen a srác, de vhogy nem tudom megunni