Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak Pepnél ezek a cserék a 95. percben történnek megAndris írta:Nade:
Én kimennék a gála11-el aztán lerendeznék egy szűk félidő alatt, a továbbiakban meg le lehet cserélni akkor azt akit nagyon pihentetni akarunk.
Ezt nem egészen értem. Messit nyilván direkt hagytad ki, de nem értem hogy miért, amúgy is jön egy pihenősebb időszak most az ünnepek alatt. Pláne nem értem azért, mert otthon Messi nélküli bajnoki kezdőcsapatnak pont 0% valószínűsége van. Persze te tudod, de szerintem több értelme van leírni egy általad elfogadhatóan jónak ítélt kezdőcsapatot, ami előfordulhat, mint egy 'álomkezdőt' ami biztosan nem állhat elő.messideco írta:Kezdőm: VV-Alves,Puyol,Abidal,Maxwell-Masch,Keita,Xavi-Ini,Pedro,Villa.
Ok. Akkor elnézést az "okoskodásomért" :STom51 írta:igen tudom,hogy argentin lehet a mondattagok elválasztási módjánál akadtak problémák
Milyen ez mar,hogy orizgetjuk az embereinket.Jo akkor a BL dontoig ne is jatszon,hogy nehogy lapot kapjon. Mas is megtudja oldani a potlasat az Espanyol ellen,ha neadjisten kellene.CR is majdnem vegigjatszodta a teljesen tetnelkuli Auxerre elleni meccset, serulessel a lababan,megse lett semmi baja...Tocy írta:Ja tényleg, az Puyol volt. Áhá. Asszem még picit nem vagy képben, korán vanS.Agüero írta:Azért nem is játszott a classico előtt.
Classicon meg nem kapott sárgát.
Milito argentín szerintem Keita-t akartál írniTom51 írta:Én ezt csapatnám ma estére:
VV
Alves-Puyol-Abidal-Adriano
Xavi----Masch---Iniesta
Messi---------Pedro
Villa
Csereként jöhetne: Milito,hogy játékba lendüljön,a mali játékmestersérülése után, s Thiago is kapna pár percet nálam
Ja tényleg, az Puyol volt. Áhá. Asszem még picit nem vagy képben, korán vanS.Agüero írta:Azért nem is játszott a classico előtt.
Classicon meg nem kapott sárgát.
Kikapunk 3 öngóllal otthon???S.Agüero írta:Soceidad elleni kezdőm:
-------------------------VV------------------------
---Alves---------Piqué-----Puyol--------Maxwell-
-------------------Mascherano--------------------
----------------Xavi---------Iniesta---------------
--------Perdo--------Messi-----------Villa---------
Pep szerintem Max helyett Ericet kezdeti, Masch helyén Sergio-t. Ini helyén meg Keitát.![]()
Tipp:
0-3.
Villa, Messi, Pedro
Már megint? Hiszen a Klasszikus előtt volt ilyen veszélyben nem?Lionel85 írta:Piqué várhatóan nem lesz a pályán, mivel sárga lapos veszélyben van és nem akarja Pep kockáztatni, hogy esetlegesen az Espanyol ellen ne legyen a pályán.S.Agüero írta:Soceidad elleni kezdőm:
Pep szerintem Max helyett Ericet kezdeti, Masch helyén Sergio-t. Ini helyén meg Keitát.![]()
Tipp:
0-3.
Villa, Messi, Pedro
Piqué várhatóan nem lesz a pályán, mivel sárga lapos veszélyben van és nem akarja Pep kockáztatni, hogy esetlegesen az Espanyol ellen ne legyen a pályán.S.Agüero írta:Soceidad elleni kezdőm:
Tipp:
0-3.
Villa, Messi, Pedro
Én a bajnokságól beszélek egyrész, másrészt azokról a büntikről, amiket mi kaptunk és nem az ellenfél. Eddig nem volt nekünk ítélt büntető.csülök írta:Lionel85.
Megítéltek nekünk 2 böntetőt a BL-ben. Messi kihagyta a Pana ellen, Villa belőtte a Rubinnak. Továbbá a bajnokságban ítéltek ellenünk 11-est (kamu a Racingnak, Valdez védte, Piqué kezezéséért a Getafénak, belőtték), egyet a BL-ben (Rubin). Szóval a hatodik az lehet az idei Barca-meccseken összesen megítélt 11-esek száma.