Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahhoz képest, h nem zsoldos kb. már két hónap után fizetésemelésért picsázott.RonaldinhoX írta:Busi és kész mar csak azert is Mert Ô nem zsoldos harem sajàt nevelès!!!
Mit számít melyik miben jobb. Ez most ízlés dolga (mert aki szereti Tourét az elfogult vele szemben, és vica versa). Pep döntött, és egyáltalán nem lehet hibáztatni. Sergio tökéletes számunka.Ronaldinho&Barca írta:Szerintem ezekben Touré simán van olyan jó mint Sergio, ha nem jobb nála.
Végre valaki.. Amúgy jelen esetben talán az lehet a fő ok, hogy Pep egyszerűen elkezdte mellőzni, időnként ha játszott lehet gyengébben mert 0 meccs volt benne.. Sose felejtem el, sinter ellen, hogy lefociztak minket, Yaya pedig a padon pihent végig..messideco írta:Tipikus szurkolói magatartás az ilyen. Amíg itt van, ő a legjobb, és tökéletes. Felmerül a távozásának a híre, mindenki imádkozik, könyörög. Elmegy, mindenki utálja, átkozza.
Most is ezt látom Tourénál. Amíg itt volt az egyik kedvenc volt, most pedig, hogy nincs itt, már Busquets jobb mint ő. Ki érti az ilyet...
Nem is kis gólt akasztott Yaya papa.Fecooo írta:duplázott elefánt barátunk, szóval remek meccsen van túl
Fecooo írta:duplázott elefánt barátunk, szóval remek meccsen van túl
hát...lehet én más meccseket nézek akkor?barca1615 írta:Én szoktam nézni a meccseket miatta! Fejbe kicsit lassúnak gondolom.. Jó labdákat szokott viszont osztogatni! Sokszor viszont a lassú gondolkodása miatt rossz helyre adja, vagy elveszik tőle hamar!
- hidd el, a szemem rendben van!, mert nem csak azt látja, amit a közhangulat láttatni akar vele! (: ennyiCharlie írta:Tényleg a te szemeddel lesz a probléma.
C.
- hááát szerény véleményem szerint, ez csak a Te véleményed és nem a valós tények!ElBartimaeus írta:
Szerintem jobban játszik, mint Touré, habár ő is igazán hasznos tagja volt a csapatnak. De Busquets gyorsabb, labdát meg már szerez olyan szinten, mint az elefántcsontparti.
Ez pont fordítva szokott lenni.messideco írta:Tipikus szurkolói magatartás az ilyen. Amíg itt van, ő a legjobb, és tökéletes. Felmerül a távozásának a híre, mindenki imádkozik, könyörög. Elmegy, mindenki utálja, átkozza.
Most is ezt látom Tourénál. Amíg itt volt az egyik kedvenc volt, most pedig, hogy nincs itt, már Busquets jobb mint ő. Ki érti az ilyet...