Egy képen a lehetséges nyolcaddöntős ellenfeleink:

Lyon: nem nagyon követem nyomon a francia bajnokságot, de ha jól értesült vagyok, nincsenek valami nagy formában, BL eredményeik alapján se mondanám őket iszonyat erősnek, én ő nekik örülnék, a Marseille után.
Marseille: nemtudom eldönteni, hogy ők gyengébbek-e mint a Lyon, de nekik örülnék ha megkapnánk őket.
Inter: mindenki tudja mostanság milyen formában vannak. DE, ha esetleg Benitezt elbocsátanák, és helyére hoznának mondjuk egy olyan edzőt, aki összekapja a bandát, erősebbek lehetnek jóval, mint amilyenek most.
Milan: én őket ha lehet elkerülném, vernénk őket, lehet, de nem olyan rossz az a csapat szerintem.
Roma: hát róluk igazából nem tudok nyilatkozni, szeretem a Romát, de valószínűleg ütnénk őket.
Arsenal: mostanában főleg Nasri parádézik, ettől függetlenül, megint kapnának szerintem egy iskola focit, de ha lehet őket is elkerülném.
A lista, balról-jobbra haladva, nehézség szerint: Marseille, Lyon, Roma, Inter, Milan, Arsenal. Persze ez csak a személyes véleményem, és nem akarok leírni egy ellenfelet sem, hiszen bármi megtörténhet, még ha ennél a csapatnál jelenleg nehezen elképzelhető, pl. hogy a Lyon elveri.