Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én már előre imádkozok egy interért... 'csakazértis' megmutatni nekik, hogy tavaly mekkora mákerek voltak...csababarca írta:Azért ez egy elég erős 6os.S.Agüero írta:Na, akiket kikaphatunk a nyolcaddöntőben:
Inter, Lyon, Roma, Arsenal, Milan, Marseille
szerintem a milan-t kapjuk ki.
marseille-nek örülnék a legjobban.![]()
Ezek közül bármelyik csapatot verni kell.
De ismerve az UEFA manipulált sorsolását az Intert fogjuk megkapni. Madrid meg valószínűleg a Lyont.
Mondjuk nekünk mindegy kit kapunk,bárki ellen mi vagyunk az esélyesek,még a csoportelsőket is figyelembe véve.

ha a real megint megkapja a lyont,akkor a spórolt pénzemből odaürítek a fifa székház elé,ugyanis ma is hangoztatta a fifa,hogy nincs semmiféle korrupciócsababarca írta:Azért ez egy elég erős 6os.S.Agüero írta:Na, akiket kikaphatunk a nyolcaddöntőben:
De ismerve az UEFA manipulált sorsolását az Intert fogjuk megkapni. Madrid meg valószínűleg a Lyont.
Mondjuk nekünk mindegy kit kapunk,bárki ellen mi vagyunk az esélyesek,még a csoportelsőket is figyelembe véve.
Azért ez egy elég erős 6os.S.Agüero írta:Na, akiket kikaphatunk a nyolcaddöntőben:

Két nagyon sima spanyol továbbjutás.Gali írta:Megnéznék egy Milan-Barca és egy Inter-Real meccset!!!
Megnéznék egy Milan-Barca és egy Inter-Real meccset!!!Lionel Kicsi Messi írta:ÁMEN:Drecrea írta:Elnézvén a csoportelsőket, mindenképpen a következő csapatot kívánnám magunknak: Inter Milan.![]()
Most megnézem a meccsünket, az elmondottak alapján jól játszottunk.
ezt az intert darabokra szednénk most... mondjuk szerintem az összes többi csapatot is:D szép volt:P
Jeffren ágyékhúzódás, ha jól értettem a marca írását, Bojan meg megszédült, de semmi mkomoly baja nincsen!Orvosok már megvizsgálták, s rendben volt, Jeffrennél viszont még este fogják megnézni!noname írta:A sérülésekről: Mennyire tűntek súlyosnak? Mi történt?
Akárkit kivégezne most a Barca...Lionel Kicsi Messi írta:ÁMEN:Drecrea írta:Elnézvén a csoportelsőket, mindenképpen a következő csapatot kívánnám magunknak: Inter Milan.![]()
ezt az intert darabokra szednénk most... mondjuk szerintem az összes többi csapatot is:D szép volt:P

ÁMEN:Drecrea írta:Elnézvén a csoportelsőket, mindenképpen a következő csapatot kívánnám magunknak: Inter Milan.![]()