Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hagyjad, LG teljesen elfogult a spanyolok kárára, amikor erős kerettel elbuktak rendre,akkor kárörvendett,most,h erős kerettel behúztak mindent 2év alatt,most pedig papírformaCharlie írta:Kötelező vb győzelem. Olyan nem létezik.
C.
Xavira akkor az 1. is igaz,mivel ő is ugyanannyi trófeát nyert mint Ini...Tivornya írta:1. Ha Aranylabda-szavazás lenne, akkor Iniesta/Sneijder lenne a nyerő a trófeák miatt
2. Ha FIFA év játékosa szavazás lenne, akkor Xavi/Messi lenne a befutó a teljesítmény miatt.
De ebből az idei kotyvaszból látjuk, h a mi csapatunk jött ki a legjobban
Köszönhetjük ezt a sok szakértőnek(edzők,csk-k) a kevesebb újságíró ellenében...szerintem
Szerk.: az év csapata szavazást meg behúzzák a spanyolok![]()
Egy VB-győzelem sosem kötelező. Ilyen nincs. Ha az elődöntőben kikapnak, se szólhatott volna senki semmit...LG írta:Del Bosque hozta a kötelezőt a spanyolokkal, mert a jelenlegi erőviszonyokat tekintve ez kötelező volt a spanyoloknak!Rivaldinho írta:Nem tudom miért mondjátok. Legesélyesebb Del Bosque szerintem. VB győzelemig vezetett, egy még soha Világbajnokságot nem nyerő csapatot és Európa-bajnokságot is csak 1x nyerő gárdát a csúcson tarott.
Mourinho pedig minden várakozást felül múlt az Interrel.
Ennyi. Andres már meg is mondta...kurdt írta:Várom hogy mit nyilatkozik utána, ugyanis ő az az ember, aki tényleg annyira szerény, hogy simán mondhatja azt, hogy ő ezt nem érdemelte meg (azt biztos fogja mondani, h Xavi v Messi jobban megérdemelték volna)...
Akkor már jeöljük be az egész válogatottat... Ne vicceljünk már!Tivornya írta:És Villa-ról milyen sokan megfeledkezünk a jelölteknél! Többek között én is...![]()
Pedig a VB-t nélküle nem nyerték volna meg a spanyolok!
Del Bosque hozta a kötelezőt a spanyolokkal, mert a jelenlegi erőviszonyokat tekintve ez kötelező volt a spanyoloknak!Rivaldinho írta:Nem tudom miért mondjátok. Legesélyesebb Del Bosque szerintem. VB győzelemig vezetett, egy még soha Világbajnokságot nem nyerő csapatot és Európa-bajnokságot is csak 1x nyerő gárdát a csúcson tarott.
Csapaton belül viszont lehet viszály. Az természetes hogy mindhárman nyerni szeretnének, de csak 1 nyerhet. Ini szerintem túltenné magát rajta ha nem nyerne, tudja hogy a másik kettő dobogós azért többet tett le az asztalra. Messi és Xavi viszont nagyon csalódottak lehetnek, bármelyikük is marad majd alul. Arról nem is beszélve hogy csapaton belül is sok játékos drukkol mondjuk Xavinak, sőt szerintem Pep is. De lehet akár fordítva is. Szóval ezen is majd túl kell tenni magukat.kanty írta:Szerintem Iniesta nem olvassa a fórumot.ElBartimaeus írta: Amúgy elnézve a hsz-eket már remélem, hogy nem Iniesta kapja, mert viszonylag nagy ellenszenvvel kellene szembenéznie, amit nem biztos, hogy el tudna rendesen viselni.![]()
Nem lenne szerintem sem ellenszenv. Barcás kapja és az a lényeg, én Xavinak adnám, de ha Iniesta vagy Messi kapja akkor is örülni fogok. Iniesta is megérdemelné, tett ő is anniyt, mint 2006-ban Cannavaro, sőt...
Az tuti nem...Milanból 3 holland volt a jelölt, ergó nem saját nevelés.lui1698 írta:Azt tudjuk már ugye, hogy 3 játékos volt már dobogón egy csapatból, de 3 saját nevelés is volt már?
Szerintem Iniesta nem olvassa a fórumot.ElBartimaeus írta: Amúgy elnézve a hsz-eket már remélem, hogy nem Iniesta kapja, mert viszonylag nagy ellenszenvvel kellene szembenéznie, amit nem biztos, hogy el tudna rendesen viselni.
Nagy ellenszenv... miről beszélsz??? Örüljünk, hogy Barcás kapja, ezen belül már baromira nem érdekel, hogy ki, ugyanúgy örülni fogok.ElBartimaeus írta:Egyetértek az utolsó mondatoddal. Xavi állandó teljesítményt nyújt, amolyan kevésbé látványos, kevésbé váratlant. Ő az olaj. Iniesta meg hasonló dolgokra képes, meg váratlanabbakra is, de mégsem az a helyzet. Messi meg Messi.Andris írta:Andrés már istentudja mióta a személyes kiskedvencem, azóta már nagykedvenc lett tulajdonképp, de azért akkoris Xavi.
Messi már kapta, és még fogja, és a VB amúgy is jelent azért valamit.
Iniesta pedig lehet hogy gyorsabb, látványosabb, univerzálisabb, és ugyanolyan zseniálisan jó, de kettejük közül hosszútávon tuti Xavi hiányát szenvedné meg a válogatott és a Barca is.
Én nem tudok dönteni, mind a hárman megérdemelnék. Amúgy elnézve a hsz-eket már remélem, hogy nem Iniesta kapja, mert viszonylag nagy ellenszenvvel kellene szembenéznie, amit nem biztos, hogy el tudna rendesen viselni.
Abszolút adom,nagyon megérdemli mind3.Ronaldinho&Barca írta:Háát srácok, ez a három ember az a helyzet, nyugodt szívvel megkaphatná, mind a három.
Messi a világ legjobbja, korszakos zseni, egyéniség, nincs hozzá fogható, örülök, hogy megélhetem és láthatom játszani.
Iniesta a világ legjobb kp.-ja, ha valaki ő tudja mit jelent a fontos gól kifejezés, piszok cseleket tud, Xavivval a világ legjobb csapatának középpályáját alkotja.
Xavi, a világ legjobb karmestere, évek óta világklasszis teljesítményt nyújt, meccseket dönt el passzaival, egyszerűen nekem ő a námbör ván középpályás.
Most őszintén, elfogult voltam? Szerintem ez a realitás, ennyi. Ha valaki, kapja Xavi, Messi ynerhet még 20-t, Iniesta 10-t, Xavi viszont már 30, nagyon megérdemli, de bármelyikőjük kapja, teljesen megérdemelt.
És nem mint csak sportolók, de mint emberek is példaértékűek.
Egyetértek az utolsó mondatoddal. Xavi állandó teljesítményt nyújt, amolyan kevésbé látványos, kevésbé váratlant. Ő az olaj. Iniesta meg hasonló dolgokra képes, meg váratlanabbakra is, de mégsem az a helyzet. Messi meg Messi.Andris írta:Andrés már istentudja mióta a személyes kiskedvencem, azóta már nagykedvenc lett tulajdonképp, de azért akkoris Xavi.
Messi már kapta, és még fogja, és a VB amúgy is jelent azért valamit.
Iniesta pedig lehet hogy gyorsabb, látványosabb, univerzálisabb, és ugyanolyan zseniálisan jó, de kettejük közül hosszútávon tuti Xavi hiányát szenvedné meg a válogatott és a Barca is.